Prima zăpadă a făcut ravagii pe şosele. Află prognoza pentru următoarele zile!

CLIIMA20121206_0036_1.jpg

Trei persoane au ajuns la spital în urma accidentului din Suceava.
Citeste tot despre: 

Este iarnă în aproape toată ţara. A nins în nordul, centrul, vestul ţării şi s-a depus strat de zăpadă. Din păcate, în aceste condiţii au apărut şi primele victime. O dubiţă a derapat în judeţul Suceava, iar trei oameni au ajuns la spital.

A fost pojghiţă de gheaţă pe E85, după ce ninsese toată noaptea, în judeţul Suceava. Abia se lumina se ziuă, când o dubiţă a derapat şi s-a izbit violent de o altă maşină, aflată pe contrasens. După impact, dubiţa s-a răsturnat de-a curmezişul şoselei, iar limuzina lovită a ajuns într-un şanţ. Trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Echipajele de la deszăpezire şi-au făcut apariţia în zonă abia după ce maşinile s-au ciocnit, informează rtv.net. Circulaţia a fost întreruptă mai multe zeci de minute. Şoferul dubieţei a declarat că nu a mai putut să controleze dubiţa din cauza poleiului.

Accident şi în judeţul Braşov. O ambulanţă a Crucii Roşii s-a răsturnat pe drumul judeţean 103A, Braşov-Târlungeni, tot din cauza poleiului. Din fericire, în maşină se afla doar şoferul care nu a fost rănit.

O persoană a fost rănită uşor în Bistriţa-Năsăud, după ce maşina în care se afla a căzut în râul Ilva. Drumul era acoperit cu zăpadă, iar două maşini s-au lovit, pe DJ172D, la Leşu, una dintre acestea a ajuns în albia râului.

Azi e „linişte", mâine se întorc ninsorile

Precipitaţii se mai domolesc azi, dar se întorc în weekend, a anunţat Ion Sandu, directorul ANM. La noapte, vor fi temperaturi foarte scăzute pentru această dată: în centrul ţării şi în depresiuni până la minus 15 grade. Mâine şi duminică, precipitaţiile se întorc: ninsori în banat, Crişana, Maramureş, Moldova, iar în sud vor fi mixte, ploi şi lapoviţe. Şi săptămâna următoare va fi vreme de iarnă autentică, precipitaţii şi frig. În Capitală, sunt prognozate lopoviţă şi ninsoare, duminică noapte şi luni.

Click! spune

Dacă vreţi să plecaţi la drum prin ţară, ar fo bine să verificaţi starea drumurilor. Puteţi obţine informaţii de la Dispeceratul CNADNR, la telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1