Prima reacție a președintelui Klaus Iohannis după referendum

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis a făcut primele declarații despre referendumul pentru familie
Klaus Iohannis a făcut primele declarații despre referendumul pentru familie

Referendumul pentru familie 2018 nu a putut fi validat deoarece prezența la vot nu a depășit pragul de 30%. Klaus Iohannis a făcut marți, 9 octombrie, primele declarații cu privire la referendumul care a avut loc în weekendul din zilele 6-7 octombrie, dar care, nu a putut fi validat.

Klaus Iohannis a declarat în cadrul unui discurs oficial de la Palatul Cotroceni faptul că numai prin toleranță putem reinstaura pacea în societate. 

„Atunci când pacea socială este pusă în pericol și avem, din păcate, suficiente exemple în acest sens în ceea ce s-a întâmplat în România ultimelor săptămâni, în pregătirea referendumului pentru modificarea Constituției, este nevoie de o abordare matură și o deschidere către dialog a tututor actorilor relevanți din societate. Primul pas către restabilirea păcii sociale este abandonarea discursului urii și asumarea faptului că numai prin toleranță putem depăși împreună acele falii care riscă să ne dezbine. Să lăsăm trecutului toate aluviunile de ură, indignare, gânduri negre și să ne îndreptăm energiile către viitorul nostru. Să facem pentru toți românii o țară în care să trăim în bună înțelegere, fără spaime și tulburări provocate de pericole imaginare. România aparține tuturor românilor, deși diferiți, suntem toți români și vrem să mergem mai departe împreună într-o țară care și-a însușit și respectă valorile comune europene”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit digi24.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net