Prima reacție a lui Victor Ponta după ce a fost trimis în judecată

Ultima actualizare:

    Victor Ponta (42 de ani) a fost trimis în judecată în libertatefoto: Arhiva Personală
Victor Ponta (42 de ani) a fost trimis în judecată în libertatefoto: Arhiva Personală

Joi, 17 septembrie, premierul Victor Ponta (42 de ani) a fost trimis în judecată de procurorii DNA. Acesta este acuzat pentru nu mai puțin de 17 infracțiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani.

După ce informațiile au împânzit presa românească, la numai câteva minute, Victor Ponta și-a făcut prezența pe o rețea socială, unde a simțit nevoia să scrie câteva cuvinte. Cu toate acestea, premierul s-a comportat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, și nu a vorbit deloc despre faptul că a fost trimis în judecată.

În schimb, declarațiile lui au legătură cu datoria României către FMI: „Ceea ce am spus este confirmat de reprezentanții FMI – prin efortul tuturor cetățenilor acestei țări am plătit din partea Guvernului toți banii împrumutați și cheltuiți aberant de Băsescu – Boc – Predoiu! Efortul securiștilor și băsiștilor (gen Tapalgă) de a ascunde aceste realități arată doar faptul că vor să fugă de responsabilitate”, a scris Victor Ponta, pe profilul personal de pe o rețea socială.

La data de 5 iunie, premierul a fost audiat pentru prima dată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Joi, aceștia l-au trimis în judecată în libertate, într-un dosar în care au mai fost trimiși în judecată, în mod similar, Laurențiu-Dan Ciurel, la data faptelor director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA (CER), Dumitru Cristea la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni (CET), și Laurențiu-Octavian Graure, la data faptelor director economic al CET.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net