Prima reacţie a lui Dan Mihalache după ce a fost fotografiat «răpus» de Moş Ene

Ultima actualizare:
Dan Mihalache, răpus de Moş Ene
Dan Mihalache, răpus de Moş Ene

Şeful Administraţiei Prezidenţiale a reacţionat după ce Click! a prezentat fotografii din timpul unei vizite oficiale desfăşurate în luna iulie în capitala Serbiei în care acesta apare tolănit într-un scaun. Dan Mihalache a comentat pe stiripesurse.ro interpretarea dată acestor poze.

”Văd ca prezenţa mea la Cotroceni deranjează foarte tare de vreme ce o dată pe săptămână se inventează câte o ştire care să mă pună într-o lumină defavorabilă. Poza este o manipulare ordinară. E vorba despre un moment în care delegația română aştepta terminarea convorbirilor tet-a-tete dintre presedinţii Nikolic şi Iohannis, convorbiri care au durat mai mult de o oră. De altfel cine se uită la poză vede foarte clar că fiecare membru al delegaţiei îşi vedea de treaba lui. Unii se uitau pe telefon, alţii citeau documente. Mi-aş fi dorit eu să aţipesc, dar nu am această capacitate din păcate. Nu cred că partea sârba se pretează la asemenea gesturi. Mai degrabă e vorba de un binevoitor român.”, a spus Dan Mihalache pentru STIRIPESURSE.RO.

Uite cum sforăie "mâna dreaptă" a lui Iohannis, Dan Mihalache!


    Dan Mihalache, răpus de Moş EneFoto Click!
Dan Mihalache, răpus de Moş EneFoto Click!

Cei prezenţi încă în sală se jură că Sorin Dan Mihalache a adormit buştean, sunetele scoase chemându-se ”sforăit” în limba română şi ”хркање” în sârbă. Vezi toate fotografiile din timpul pauzei buclucaşe aici.

Ce spune Dan Mihalache despre vizita în Serbia

Dan Mihalache salutându-l pe şeful statului sârb, Tomislav Nikolić
Dan Mihalache salutându-l pe şeful statului sârb, Tomislav Nikolić

Foarte activ pe reţelele de socializare, Dan Mihalache a publicat o serie de fotografii din timpul acestei vizite oficiale, la o zi distanţă după finalizarea discuţiilor şi întrevederilor. "Ieri, la Belgrad, Președintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, s-a intalnit cu Președintele Republicii Serbia, domnul Tomislav Nikolić, cu prim-ministrul sârb, domnul Aleksandar Vučić și cu Președintele Parlamentului Republicii Serbia, doamna Maja Gojković. De asemenea, ne-am întâlnit cu reprezentanții comunitații romanești din Serbia...", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net