Prima fotografie cu tânăra ucisă la metrou!

metrou7.png

crima metrou dristor
Crima a avut loc marţi seara la staţia de metrou Dristor
Foto: arhivă personală

O tânără de 25 de ani a plătit cu viaţa furia unei femei care într-un moment de nebunie a împins-o pe şinele de la metrou. Alina Ciucu se mutase de doar câţiva ani în Capitală, ea fiind originară din localitatea Ostroveni, judeţul Dolj, iar marţi seara se afla la staţia Dristor, când Magdalena Şerban a îmbrâncit-o, orfitând de neatenţia ei. Familia fetei este devastată, iar profesorii şi foştii colegi de liceu o plâng neîncetat.

Destinul unei tinere de 25 de ani a fost curmat brusc, marţi seara. Alina Ciucu a făcut imprudenţa să-şi verifice telefonul în timp ce aştepta trenul de metrou în staţia Dristor. Din păcate, neatenţia a costat-o viaţa. O femeie de 36 de ani a îmbrâncit-o şi a arucat-o pe şine şi a continuat să o împiedice să se ridice. Din spusele anchetatorilor, Magdalena Şerban ar fi lovit-o cu piciorul. 

alina ciucu liceu dabuleniZoom
Alina Ciucu a absolvit Liceul Constantin Brâncuşi din Dăbuleni
Foto: arhivă personală

"Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor“, a declarat tatăl victimei, pentru adevarul.ro.

Poliţiştii au prins-o în zona Unirii şi abia miercuri dimineaţă au dus-o la audieri. În faţa oamenilor legii, femeia s-a recunoscut în imagini, dar nu a confirmat că ar fi comis crima oribilă. Mama criminalei a susţinut că fiica ei a fost abuzată sexual în trecut şi că avea ură pe femei, comportamentul ei agresiv fiind pus pe seama acestor episoade nefericite care s-au petrecut.    

Criminala nu îşi cunoştea victima, susţin poliţiştii. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are grave probleme psihice.

loading...
Loading...

Citește și

  • criminala metrou mama marturisiri

    Audierile sunt în curs după crima oribilă de la metrou. Anchetatorii au încercat să afle motivul pentru care femeia de 36 de ani ar fi împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, dar suspecta refuză să vorbească. Ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat ce a făcut. Mama ei le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost abuzată sexual şi ar fi rămas cu sechele.

  • crima metrou dristor

    În urma incidentului de la stația Dristor, din această seară, în urma căruia o tânără de 25 de ani a ajuns sub șine, poliția a fost alertată de prezența unei persoane cu probleme psihice care ar fi împins-o. Suspecta a fost reținută de polițiști, iar din ultimele rezultate ale anchetei, reiese că tânăra care a fost ucisă era însărcinată.

  • Crima oribilă care a avut loc marţi seară la staţia de metrou Dristor a îngrozit călătorii care obişnuiesc să circule în subteran. Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, care a împins o tânără de 25 de ani. În urma impactului cu trenul, victima a murit.

  • crima metrou dristor

    Desfăşurare amplă de forţe la staţiile de metrou după crima oribilă de marţi seară. Poliţiştii au fost detaşaţi pe peroane, iar de, miercuri dimineaţă, ei au fost puşi să se asigure că nimeni nu va perturba traficul în subteran.