«Prima Doamnă a Franței e veselă și prietenoasă»

Ultima actualizare:

    Eli Lăslean, încadrată de două  Prime-Doamne: Carmen Iohannis  (dreapta) şi Brigitte  Macron (stânga)
Eli Lăslean, încadrată de două Prime-Doamne: Carmen Iohannis (dreapta) şi Brigitte Macron (stânga)

Eli Lăslean (61 de ani), creatoarea de modă a lui Carmen Iohannis, a rămas fără replică, joia trecută, la orele prânzului, când s-a trezit în cochetul ei atelier din buricul Capitalei cu însăşi Brigitte Macron. Eli şi Brigitte s-au întreţinut un sfert de ceas, în limba franceză.

Eli Lăslean este mândră de întâlnirea de joia trecută cu Brigitte Macron (64 de ani) şi ne-a vorbit la superlativ despre soţia preşedintelui Franţei: “Nu ştiam că mă voi întâlni vreodată cu ea, îi spuneam mereu lui Carmen Iohannis (56 de ani) cât de mult îi apreciez ţinutele şi eleganţa. Prin urmare, Carmen s-a gândit să-mi facă o surpriză şi a adus-o la atelierul meu. Iniţial, am rămas fără grai, nu ştiam ce să spun, îmi tremura vocea. Cunosc bine limba franceză, chiar am vrut să predau la şcoală această materie, aşa că m-am înţeles perfect cu Brigitte Macron. Ea m-a întrebat despre gusturile în materie de modă ale româncelor,  i-am povestit şi despre expoziţiile pe care le-am avut, chiar şi în Franţa”. 


    Preşedintele Franţei şi soţia  sa, în vizita de o zi în România
Preşedintele Franţei şi soţia sa, în vizita de o zi în România

Creatoarea de modă a rămas plăcut impresionată de această vizită preţioasă: ”Brigitte este o femeie foarte elegantă, veselă şi prietenoasă, are o voce caldă, este o adevărată plăcere să fii în preajma sa. A stat cam 15 minute, a fost o vizită privată prietenească”, a mai adăugat Eli Lăslean. 

Aceasta i-a realizat lui Carmen Iohannis, soţia preşedintelui României Klaus Iohannis, toate cele trei rochiţe pe care ea le-a purtat la întâlnirea oficială cu soţii Macron: “I-am lucrat până acum lui Carmen peste 20 de ţinute pentru diverse evenimente şi toate au primit aprecieri din partea criticilor de specialitate”, a mai adăugat Eli Lăslean.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net