Prima apariţie publică a lui Liviu Dragnea, după spitalizare. A păşit ajutat de Codrin Ştefănescu

liviu-dragnea_3.jpg

liviu dragnea
Liviu Dragnea a venit susţinut de Codrin Ştefănescu la şedinţa conducerii PSD
foto: Inquam

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit susţinut de Codrin Ştefănescu luni, 25 martie, la şedinţa PSD în care se validează lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Aceasta este prima apariţie publică a sa după problemele pe care le-a avut cu coloana şi pentru care a fost spitalizat.

Preşedintele PSD a fost din nou internat în spital preț de câteva ore, timp în care a făcut din nou injecții pentru dubla hernie de disc care îi dă bătăi de cap de o săptămână încoace, a anunţat duminică, 24 martie, secretarul general al partidului, Codrin Ştefănescu. Liviu Dragnea era aşteptat să participe duminică la alegerile de la organizaţia PSD Braşov, însă problema cu care se confruntă l-a împiedicat. Azi, Liviu Dragnea şi-a făcut apariţia mergând cu dificultate şi sprijinindu-se de secretarul general al partiduui Codrin Ştefănescu.

liviu-dragnea_1.jpg

liviu dragnea
Liderul PSD nu i-a dat o clipă drumul la braţ, colegului de partid
foto: Inquam

De altfel, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, el a spus că pe Codrin Ştefănescu se poate sprijini întotdeauna. Comitetul Executiv al PSD s-a reunit pentru a valida lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Participarea liderului partidului Liviu Dragnea era incertă, în condiţiile în care, conform secretarului  general Codrin Ştefănescu, el a fost din nou internat în spital sâmbătă seară, din cauza problemelelor la coloană.

Liviu Dragnea va fi operat pentru hernia de disc

"Aseară a avut iar o problemă de sănătate medicii au insistat şi a fost internat câteva ore. I s-au făcut injecţii. sperăm ca totul să fie bine, mâine avem CEX, se va stabili lista pentru europarlamentare. Sperăm ca starea de sănătate a preşedintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună pentru mâine. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltraţii şi terapie nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie", a declarat Codrin Ştefănescu duminică, la Braşov, unde lideri ai partidului şi miniştri PSD au fost prezenţi la conferinţa de alegeri pentru filiala judeţeană şi au participat şi la un miting în Piaţa Sfatului.

liviu-dragnea_4.jpg

liviu dragnea
Se pare că Liviu Dragnea nu va scăpa de operaţie
foto: Inquam
Loading...

Citește și