Prietenul de-o viaţă al Irinei Loghin este căutat de poliţişti pentru o ţeapă de jumătate de milion de lei

Ultima actualizare:

Astăzi se pune în executare sentinţa definitivă şi irevocabilă dată ieri Secţia Penală de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care decis aplicarea imediată a mandatului de arestare pentru şase ani a omului de afaceri botoşănean Constantin Cuciureanu.

La această oră, poliţiştii îl caută pe afaceristul condamnat la puşcărie pentru înşelăciune. Surse din rândul anchetatorilor susţin că, Cuciureanu nu a fost la domiciliu şi nici la sediul firmei Moldopan din zona industrială a municipiului Botoşani.

Nu este exclus ca omul de afaceri să fie în Suceava. Şi acolo s-au mobilizat trupe ale Poliţiei care îl caută pentru a-l arunca după gratii pe Cuciureanu.

Cotroversatul om de afaceri a fost judecat într-un dosar în care era acuzat că în urmă cu 11 ani a decontat ilegal de la stat cupoane agricole, prejudiciind statul cu peste 400.000 de lei. Este vorba de o tranzacţie făcută prin SC Pro Iris Cristeşti, care ar fi achiziţionat de pe piaţă şi decontat ilegal de la stat 42.000 de cupoane. În aceeaşi perioadă, mai mulţi oameni de afaceri au fost trimişi în judecată pentru fapte similare. Toţi, cu excepţia lui Constantin Cuciureanu, au fost judecaţi şi unii chiar condamnaţi.

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat în data de 24 martie 2011 la şase ani de închisoare cu executare pentru înşelăciune. Avocaţii lui Cuciureanu au formulat recursul care a fost respins de Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie.

După 10 ani de procese, Constantin Cuciureanu ajunge în puşcărie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net