Prietenii sinucigaşului George Dumitru, zid in jurul iubitei

Ultima actualizare:
Oamenii au aprins lumânări în memoria celor cinci morți
Oamenii au aprins lumânări în memoria celor cinci morți

Ucigaşul de pe DN1 a fost condus marţi pe ultimul drum. Familia şi prietenii au făcut zid viu în jurul sicriului cu trupul neînsufleţit, pentru a-l apăra de... blesteme.

Zeci de bucureşteni s-au adunat, marţi, la capela din piaţa Trapezului din Capitală, acolo unde a fost depus trupul sfârtecat al lui George Dumitru.


    George Dumitru
George Dumitru

Oamenii au venit croiţi să îşi exprime indignarea asupra gestului nesăbuit al celui care a decis să încheie socotelile cu viaţa luând după el alte cinci suflete nevionovate. „Nu trebuia să îl primească nici în curtea bisericii. Ăsta nu a fost om! Voia să se sinucidă că l-a lăsat iubita, foarte bine! Era alegerea lui. Dar să omori tu alte suflete nevionate, e strigător la cer. Putea să intre cu maşina într-un stâlp, într-un pod. Sau pom, ce, se terminaseră toţi copacii de pe DN1?”, a strigat un bătrân în faţa capelei.

Pentru a se apăra de furia oamenilor, dar şi de ochii presei, familia a solicitat ajutorul poliţiei, iar câţiva dintre „tovarăşii” lui George Dumitru, interlopi cunoscuţi din Capitală, au făcut zid viu în jurul coşciugului. „Gorilele”, extrem de agresive, au bruscat şi ameninţat pe toţi cei care s-au apropiat prea mult de maşina mortuară.

Tocmai ca să evite atmosfera tensionată, fosta iubită a lui George, cea pentru care bărbatul a ales să comită gestul extrem, a decis să nu participe la înmormântarea care a avut loc în cimitirul Berceni II, de la marginea Capitalei. Cu numai o seară înainte, femeia a luat totuşi parte la priveghi, ce-i drept, deghizată pentru a nu fi recunoscută.

George Dumitru
George Dumitru

„Durere, durere, imensă durere, pentru că nu am putut să fac mai mult să ajut un om care m-a iubit enorm... până la moarte. Mă rog la Dumnezeu să îl ierte şi să aibă grijă de sufletul lui, iar eu rămân cu o durere veşnică în inimă că 6 suflete nevinovate au murit din vina mea”, a scris tânăra pe pagina ei de Facebook.

Au blocat traficul în Câmpina pentru victimele de pe DN1 

Femeia din cauza căreia George Dumitru a omorât cinci oameni a venit deghizată la priveghi şi nu a participat la înmormântare
Femeia din cauza căreia George Dumitru a omorât cinci oameni a venit deghizată la priveghi şi nu a participat la înmormântare

Suflete nevinovate au plecat la Ceruri înainte de vreme. Au lăsat în urmă familii îndurerate care nu-și revin din șoc. Deși nu i-au cunoscut, sute de oameni au venit, ieri, la ora 17.00, la un miting organizat în Câmpina. Au blocat traficul, în semn de protest față de faptul că nu sunt puşi parapeți de protecție pe DN1, în zona unde au pierit cei cinci.

Le-au aprins o lumânare și s-au rugat pentru ei. Deși au plecat dintre noi sâmbătă, cele cinci victime ucise cu sânge rece vor fi conduse pe ultimul drum mâine. Florin Cioroba (44 de ani), fiul acestuia, Eduard Cioroba, (11 ani) și Robertino Gherghelaș (44 de ani) vor fi înmormântați în Cimitirul Muscel, din Câmpina, iar Nicoleta Mocanu (38 de ani), împreună cu fiica sa, Iuliana Buldan (19 ani), în cimitirul din Provița de Sus.

Click! spune

Sâmbătă seară, pe DN1, în apropiere de Ploieşti, un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a făcut praf într-un impact cu alt vehicul care circula regulamentar. Şase persoane şi-au pierdut viaţa. Tânărul care a intrat pe contrasens a vrut să se sinucidă, iar în actul său sinucigaş a mai luat alte cinci vieţi.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net