Prietenii bodyguard-ului din Colectiv încearcă să îi găsească rudele

Ultima actualizare:
Mesajul a fost distribuit de 10.000 de ori pe Facebook
Mesajul a fost distribuit de 10.000 de ori pe Facebook

Imaginea cu chipul bodyguard-ului din Colectiv a devenit virală pe toate rețelele de socializare. Florin Cristian Popescu nu are familie, dar prietenii l-au căutat non-stop. L-au găsit, dar acum încearcă să dea de rudele apropiate ale acestuia. Toți cunoscuții bărbatului s-au mobilizat pe Facebook pentru a-l putea găsi. Se pare că bodyguard-ul clubului Colectiv este internat la Spitatul SRI, potrivit comentariilor de pe rețeaua de socializare.

Acesta ar fi internat la terapie intensivă, dar prietenii nu au voie să îl viziteze. Florin Cristian Popescu are arsuri de gradul 3 pe față și de gradul 2 pe corp.

„Din păcate doctorii nu permit vizite. Are arsuri de gradul 3 pe față, de gradul doi pe corp...problema cea mai mare e arsura pe interior, E sedat. Sunt undeva la 50% șanse să își revină. Doctorii nu au ce să facă. Momentan totul depinde doar de organismul lui, a comentat unul dintre prietenii bărbatului, pe rețeaua de socializare Facebook.


    Mesajul a fost distribuit de 10.000 de ori pe FacebookFoto: captură Facebook
Mesajul a fost distribuit de 10.000 de ori pe FacebookFoto: captură Facebook

Florin Cristian Popescu este din Berceni și nu are familie, părinții fiind decedați. Cei care îl cunosc încearcă să dea de rudele apropiate ale acestuia. Prietenul lui foarte bun, Florentin Leondraliu, a scris acest mesaj: „Este din Berceni, toți din Berceni dați share. Apel umanitar! Prietenul nostru drag Popescu Florin Cristian, fiul asistentei Bibi Iordănescu, este una dintre victimele teribilului incendiu. Din păcate părinții au decedat și nu cunoaște nicio rudă sau un prieten apropriat. Este internat în stare foarte gravă la Spitalul SRI-ului. (Terapie Intensivă). Vă rog frumos să ne ajutați cu distribuirea acestui mesaj, doar că suntem mai mulți mesajul este văzut și reșim să informă în timp corenspunzător familia.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net