Prietenii bodyguard-ului din Colectiv încearcă să îi găsească rudele

bodyguard.jpg

bodyguard colectiv
Florin Cristian Popescu nu are familie
Foto: Arhiva personală

Imaginea cu chipul bodyguard-ului din Colectiv a devenit virală pe toate rețelele de socializare. Florin Cristian Popescu nu are familie, dar prietenii l-au căutat non-stop. L-au găsit, dar acum încearcă să dea de rudele apropiate ale acestuia. Toți cunoscuții bărbatului s-au mobilizat pe Facebook pentru a-l putea găsi. Se pare că bodyguard-ul clubului Colectiv este internat la Spitatul SRI, potrivit comentariilor de pe rețeaua de socializare.

Acesta ar fi internat la terapie intensivă, dar prietenii nu au voie să îl viziteze. Florin Cristian Popescu are arsuri de gradul 3 pe față și de gradul 2 pe corp.

„Din păcate doctorii nu permit vizite. Are arsuri de gradul 3 pe față, de gradul doi pe corp...problema cea mai mare e arsura pe interior, E sedat. Sunt undeva la 50% șanse să își revină. Doctorii nu au ce să facă. Momentan totul depinde doar de organismul lui, a comentat unul dintre prietenii bărbatului, pe rețeaua de socializare Facebook.

bodyguard_colectiv.jpg

bodyguard colectiv
Mesajul a fost distribuit de 10.000 de ori pe Facebook
Foto: captură Facebook

 

Florin Cristian Popescu este din Berceni și nu are familie, părinții fiind decedați. Cei care îl cunosc încearcă să dea de rudele apropiate ale acestuia. Prietenul lui foarte bun, Florentin Leondraliu, a scris acest mesaj: „Este din Berceni, toți din Berceni dați share. Apel umanitar! Prietenul nostru drag Popescu Florin Cristian, fiul asistentei Bibi Iordănescu, este una dintre victimele teribilului incendiu. Din păcate părinții au decedat și nu cunoaște nicio rudă sau un prieten apropriat. Este internat în stare foarte gravă la Spitalul SRI-ului. (Terapie Intensivă). Vă rog frumos să ne ajutați cu distribuirea acestui mesaj, doar că suntem mai mulți mesajul este văzut și reșim să informă în timp corenspunzător familia.

loading...
Loading...

Citește și

 • incendiu in club colectiv

  Tragediile scot la iveală povești emoționante, așa stau în general lucrurile. Vineri seară (30 octombrie), au murit 27 de oameni la Club Colectiv, iar duminică dimineață (1 noiembrie) bilanțul a crescut la 29, în timp ce alți peste 140 rămân internați în spitale. Relatarea unui îndrăgostit a ajuns virală pe rețeaua de socializare Facebook.

 • adrian rugina club colectiv

  Toboșarul trupei Bucium, Adrian Rugină, în vârstă de 38 de ani, se află printre cei 27 de oameni care au pierit în urma incendiului produs la Club Colectiv. Bateristul se afla acolo din pasiunea lui pentru muzică și venise să asculte noul album al trupei Goodbye to Gravity, alături de prieteni. În seara fatidică de vineri (30 octombrie), Adrian a fost un adevărat erou, așa cum povestesc martorii, dar și alți artiști de la noi care l-au cunoscut și care l-au iubit.

 • incendiu explozie tragedie club colectiv

  Pe lângă cele două fete decedate duminică (1 noiembrie), legiștii au identificat toate cele 27 persoane care și-au pierdut viața exact în noaptea incendiului (30 octombrie) produs la Clubul Colectiv. Criminaliștii și procurorii s-au întors la locul tragediei, pentru a aduna mai multe probe. Anchetatorii încearcă să afle circumstanțele în care s-a produs teribilul accident.

 • claudiu petre incendiu club colectiv

  Claudiu Petre, un alt erou care s-a luptat să îi salveze pe alții, fusese dat dispărut. Prietenii și familia acestuia au stat cu sufletul la gură, în speranța că el se află printre cei 146 de răniți și că nu a putut fi identificat până acum. Din păcate, Claudiu se află printre cei decedați, anunță medicii legiști care au completat lista oamenilor ce au pierit în incendiul de la Club Colectiv, vineri (30 octombrie).

 • gigi becali incendiu colectiv

  30 de oameni au pierit, iar alți aproape 200 au fost răniți, în urma incendiului produs la Club Colectiv, vineri noapte (30 octombrie). România este în doliu trei zile, începând de sâmbătă (31 octombrie). Mai multe persoane publice și-au exprimat revolta față de faptul că au fost ignorate niște normle simple de siguranță. Însă Gigi Becali are o altă explicație, una halucinantă și lipsită de sens.

 • incendiu in club colectiv

  Vestea tragediei care a luat viețile a 29 de oameni a ajuns și peste hotare. Aproape 150 de răniți se află în continuare spitalizați, unii dintre ei în stare foarte gravă, într-o tragedie fără precendent pentru țara noastră. Incendiul produs vineri noapte (30 octombrie) la Club Colectiv a stârnit revoltă printre români, dar și printre străini.

 • Ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm, a venit duminică (1 noiembrie) la Clubul Colectiv pentru a aduce un ultim omagiu victimelor tragediei. Vineri seara (30 octombrie), un incendiu a izbucnit în local, iar 29 de oameni şi-au pierdut viaţa şi peste 180 au fost răniţi.

 • Noi detalii ies la iveală în cazul incendiului din Clubul Colectiv, în urma căruia au murit 29 de oameni. Conform unei declaraţii pe proprie răspundere, clubul avea autorizaţie pentru doar 80 de persoane. Vineri seara (30 octombrie), acolo se aflau 500 de oameni, de peste şase ori mai mult.