Prietena Luizei Melencu, revoltată după ce a fost audiată de procurori: «Mi-au zis să nu vorbesc urât despre Dincă»

Ultima actualizare:
Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Continuă ancheta în cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă (66 de ani), care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu (18 ani, răpită pe 14 aprilie) și Alexandra Măceșanu (15 ani, sechestrată pe 24 iulie), se află de 138 de zile după gratii. Procurorii au dispus reaudierea a şase martori, pentru a identifica două bijuterii găsite în casa groazei, scrie adevarul.ro.

Alina Toboşaru, prietena Luizei, s-a arătat revoltată: “Am fost audiată pentru a cincea oară. Mi-au adresat aceleaşi întrebări, dar au insistat pe bijuterii. Le-am spus că, dacă l-aş vedea pe Dincă, i-aş da cu pietre în cap. Mi-au zis să nu vorbesc urât dspre Dincă, să-mi măsor cuvintele, că nu sunt eu în măsură să fac astfel de afirmaţii, că nu sunt eu atât de mare încât să vorbesc de Dincă. A intervenit doamna avocat şi le-a zis că n-am spus nimic anormal”. 

Iubitul, mama și bunicii Luizei au spus că şi lor li s-au prezentat un lănţişor şi un cercel, dar toţi au declarat că bijuteriile nu i-au aparţinut Luizei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net