Pretenții absurde de la un fost preot care a ucis o adolescentă din Năvodari. Vrea 11 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Preotul a fost dus la închisoare în 2016FOTO:Adevarul.ro
Preotul a fost dus la închisoare în 2016FOTO:Adevarul.ro

A ucis o adolescentă pentru că nu s-au înțeles la prețul pe care trebuia să-l plătească pentru o partidă de amor. Preotul din Arad condamnat la 12 ani de închisoare a cerut penitenciarului despăgubiri de 11 milioane de euro pentru condițiile de detenție.

În urmă cu șase ani, chiar în Săptămâna Mare, preotul Laurenţiu Aspru venea la malul mării pentru o partidă de sex cu o tânără pe care o agățase pe Facebook. Nu s-au înțeles la preț, astfel că bărbatul a ucis-o. A fost condamnat și este încarcerat în prezent în Penitenciarul Arad. Însă, acolo se plânge de condițiile de detenție și cere despăgubiri uriașe.

Ce pretenții absurde are fostul preot ucigaș

Laurențiu Aspru a dat în judecată închisoarea, în luna martie anul acesta, cerând despăgubiri totale de 11 milioane de euro, anunţă replicaonline.ro. Fostul preot s-a plâns că, în perioada 2016 (de când a fost condamnat) și până în prezent, a stat în celulă cu mai mulți deținuți, toți fumători, că nu beneficiază de cel puțin patru metri de spațiu, sunt ploșnițe și gândaci.

De asemenea, dimensiunile și caracteristicile paturilor sunt neconforme, iluminarea artificială și ventilația sunt necorespunzătoare, fiind umezeală, mucegai și mirosuri urâte. Bărbatul se mai plânge că nu există duș cu apă caldă în cameră și wc separat, temperatura din cameră este de 19 grade în sezonul rece, că nu are parte de asistență medicală, că nu poate face sport zilnic. Pentru acestea, el a solicitat 10 milioane de euro despăgubiri pentru perioada de detenție 2016 – prezent.

Nemulțumit de adaosurile comerciale din magazinul penitenciarului

Preotul criminal mai povestea, în plângerea depusă în instanță, că magazinul din incinta Penitenciarului Arad practică adaosuri comerciale foarte mari şi, mai susţine deţinutul, unele produse sunt contrafăcute şi expirate. Pentru acest fapt, criminalul a cerut despăgubiri de un milion de euro.

Judecătoria Arad a respins cererea fostului preot.

Crima din Mamaia

În data de 11 aprilie 2015, Laurenţiu Constantin Aspru a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că într-un bloc din staţiunea Mamaia a avut loc o crimă. Acolo, oamenii legii au găsit o adolescentă de 15 ani din Năvodari, care a fost strânsă de gât cu un cablu electric, scrie Adevarul.ro.

Bărbatul a sesizat Poliţia şi a recunoscut că el este autorul crimei. Preotul şi adolescenta se cunoşteau de pe o reţea de socializare. Tot acolo au şi pus la punct întâlnirea care urma să aibă loc chiar în ziua de Paşte într-un apartament din Mamaia.

Tânăra şi-a oferit serviciile sexuale preotului, care a plătit-o pentru asta. Cei doi au început să se certe după ce preotul i-a cerut fetei să rămână mai mult cu el decât stabiliseră iniţial, iar aceasta l-a ameninţat că o să sesizeze poliţia pentru act sexual cu un minor, întrucât aceasta nu avea încă 18 ani, lucru neştiut până atunci de preot.

Într-un exces de furie, preotul a strangulat-o pe fată cu cablul de la fierul de călcat. După ce a comis crima, preotul s-a dus pe plajă, de unde a şi sunat la poliţie.

Cine este preotul care a ucis o adolescentă în Mamaia

Laurenţiu Constantin Aspru este din Râmnicu-Vâlcea, însă mai bine de 10 ani a trăit în Bistriţa-Năsăud. A fost căsătorit și are doi copii. Soția l-a părăsit pentru că ar fi fost agresiv verbal.

Preotul a slujit 8 ani în comuna Chiochiş, iar de 4 ani slujea în Galaţii Bistriţei, mai scrie Adevarul.ro. Bărbatul a slujit în Chiochiş până în 1 ianuarie 2015, când a anunţat că se desparte de soţie şi că nu va mai fi preot în localitatea situată la nici 30 de kilometri de Bistriţa. Femeia în părărsise încă din 2014, mutându-se din casa parohială cu fiul lor de 6 ani în chirie. Laurenţiu Constantin Aspru a rămas cu fata lui de 14 ani, pe care mai apoi a dus-o la sora sa în Cluj-Napoca.

A plecat în Belgia să-și refacă viața

Preotul a fost plecat în Belgia, cu ajutorul unei familii din Galaţii Bistriţei. Acolo bărbatul spera să-şi refacă viaţa şi chiar să ajungă să slujească într-o biserică românească din zonă. A revenit însă cu puţin timp înainte de crimă şi a închiriat un autoturism din Cluj-Napoca, după care a plecat spre Constanţa.

Timp de trei luni cât a stat în Belgia, preotul nu şi-a contactat familia, până de Paşti, când s-a întors în Bistriţa şi s-a întâlnit cu fosta soţie şi cu cei doi copii. Apoi a închiriat o maşină şi a plecat spre Constanţa unde a ucis-o pe adolescenta pe care o plătise pentru sex.

Citește și:Caz şocant la Mamaia! Fostul preot a omorât fata pe care o cunoscuse pe Facebook

Fata ucisă de preot îşi făcea reclamă ca o femeie fatală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net