Prestația lui Tudorel Toader, taxată dur de un fost ministru al Justiției: ”O comedie proastă”

Ultima actualizare:

    Monica Macovei critică analiza activității DNA făcută de ministrul Justiției, Tudorel Toaderfoto: arhivă personală
Monica Macovei critică analiza activității DNA făcută de ministrul Justiției, Tudorel Toaderfoto: arhivă personală

Monica Macovei, fost ministru al Justiției în perioada 2004-2007, atacă dur discursul de joi, 22 februarie, al ministrului Tudorel Toader și decizia acestuia de a declanșa procedura de revocare a procurorului-șef DNA.

Monica Macovei îl acuză pe Tudorel Toader că a făcut jocul politicienilor cu dosare penale și că a folosit în analiza sa argumente prezentate la televiziunile mogulilor.

Iată reacția fostului ministru al Justiției, în prezent europarlamentar, făcută publică pe pagina de Facebook a Monicăi Macovei.

”Tudorel Toader a fost actorul unei comedii proaste, penibile, reușind să se facă de râs și pe plan profesional, și ca ministru. Ca și Iordache-Altă întrebare. Iordache mai repezit, Toader mai încâlcit, dar tot acolo.

Toader a încălcat separația puterilor în stat, punând Parlamentul și Guvernul deasupra Justiției. Toader a devenit sluga politicienilor anchetați sau condamnați penal și s-a făcut de râs mergând pe mâna unor politicieni cu dosare penale. Tudorel Toader să nu mai susțină că este un ministru independent, pentru că nu este. Toader e viclean, apărând PSD&ALDE: chiar unii dintre acești politicieni cu dosare penale sunt cei care au sesizat Curtea Constituțională în legătură cu posibile conflicte de natură constituțională, dându-i apoi posibilitatea lui Toader să invoce situația “fără precedent” de a avea trei astfel de sesizări.

Imaginea țării a fost și este demolată de politicienii din PSD&ALDE cu probleme penale, care modifică Codurile penale făcând din România paradisul criminalității, politicieni pe care acum Toader îi apără și protejează, și de loviturile puternice pe care PSD&ALDE le aplică justiției de un an de zile.

Laura Codruța Kovesi, DNA și protestatarii au ridicat România, ei au făcut cea mai bună imagine țării și ei sunt diplomații României. Altă minciună de la Toader, care a spus exact invers, că declarațiile dnei Kovesi au făcut de râs România. A fost cea mai penibilă afirmație! Citește Tudorel Toader presa străină serioasă sau numai textele de la televiziunile unor penali? Îi recomand articolul din Financial Times de astăzi și din 16 februarie.

Toader nu a spus niciun cuvânt despre activitatea managerială a dnei Kovesi. Cererea lui nu are bază legală și este ilegitimă. Că doar nu interviurile de la BBC și Euronews or fi management. Ele sunt apărarea României împotriva parlamentarilor și guvernanților penali, unii și condamnați. Și este în fișa postului șefei DNA să explice efectele modificările legilor penale.

Impresia pe care a lăsat-o Tudorel Toader este că parcă și-a luat notițe de la televiziunile mogulilor și că a scris capete de acuzare dictate de reprezentanții grupului infracțional organizat PSD&ALDE, pe care îi deranjează presa străina și multinaționalele. Tudorel Toader a jucat în această seară într-o comedie proastă regizată de PSD&ALDE.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net