Președintele Klaus Iohannis, mesaj de Paște pentru români. Ce au transmis Dragnea și Tăriceanu

klaus-iohannis-carmen-iohannis.jpg

klaus iohannis
Klaus Iohannis și soția lui au sărbătorit Paștele Catolic

Președintele României Klaus Iohannis a transmis azi, 28 aprilie, un mesaj video pentru românii care sărbătoresc Paștele. Șeful statului a sărbătorit Paștele catolic, săptămâna trecută.

„Hristos a înviat! Dragi români, vă doresc sărbători luminate, cu linişte şi pace în suflet, alături de cei dragi!”, spune preşedintele Iohannis în înregistrarea publicată pe pagina oficială de Facebook.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis un mesaj de Paşte, în care spune că această perioadă trebuie să fie una în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi. „Sărbătoarea Învierii Domnului este pentru toţi credincioşii ortodocşi un prilej de bucurie, de speranţă, de apropiere de familie, pentru că acestea sunt lucrurile care reprezintă cheia binelui pentru viitor. Această perioadă trebuie să fie una în care reflectăm asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru fiecare dintre noi, un moment de răgaz de la problemele de zi cu zi. Sărbătorile de Paşti să ne găsească pe toţi mai îngăduitori şi mai înţelepţi, mereu cu lumina în suflet şi în gânduri. Dragi români, Paşte fericit! Hristos a înviat!”, spune Tăriceanu, într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Președintele PSD Liviu Dragnea a scris pe Facebook chiar în noaptea de Înviere: "Să primiți Sărbătoarea Învierii Domnului cu seninătate și să vă bucurați de lumina acestor zile împreună cu cei dragi. Vă doresc Paște fericit! Hristos a înviat!", a publicat Liviu Dragnea, alături de o poză în care apăreau ouă roșii și cozonac.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1