Preşedintele UDMR: 1918 a însemnat o înfrângere pentru noi

Ultima actualizare:

    FOTO: eBihoreanul.ro
FOTO: eBihoreanul.ro

Campania electorală aduce în față, din nou, problema minorităților. Kelemen Hunor a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, la lansarea naţională a candidaţilor UDMR la alegerile parlamentare, că ” 1918, a însemnat o înfrângere pentru noi, să fie clar acest lucru”.

Discurs uluitor al președintelui UDMR, Kelemen Hunor, duminică, la lansarea candidaților pentru Parlament. Potrivit acestuia, în 2016, nimeni nu poate cere maghiarilor să sărbătorească un eveniment care i-a împins într-o existenţă de membru al unei comunităţi minoritare.

”Se apropie 2018, momentul când se vor aniversa 100 de ani de la Marea Unire. Nu ne este indiferent în ce stare sufletească vom ajunge noi să fim martori la acele aniversări. S-au făcut promisiuni acolo, s-au scurs 100 de ani, sunt patru generaţii. Acel moment, 1918, a însemnat o înfrângere pentru noi, să fie clar acest lucru. Nu poţi uita durerea cauzată de această înfrângere, nu poţi să treci peste durerea aia. Dar, aşa cum au trecut alţii peste acele momente dificile, putem jeli, dar acest lucru trebuie, la un moment dat, să se încheie, trebuie să continuăm cu munca. Noi, la fel ca generaţiile de dinanitea noastră, trebuie să spunem că se poate, că trebuie să ne concentrăm pe valori, pe valorile trasilvane, că merită să construieşti un viitor în această ţară”, a spus Kelemen Hunor, citat de mediafax.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net