Ce eleganți au fost Klaus și Carmen Iohannis! S-au întâlnit, din nou, cu Donald Trump

Citeste tot despre: 

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întalnit miercuri cu omologul său american, Donald Trump, la recepţia tradiţională în onoarea şefilor de delegaţie participanţi la ONU, fotografia de la acest eveniment fiind publicată pe pagina de Facebook a şefului statului.

Preşedintele Klaus Iohannis a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie de la recepţia organizată de omologul său american, Donald Trump, marţi seară.

Liderul de la Palatul Cotroceni a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie realizată la recepţia tradiţională oferită de Donald Trump, cu prilejul sesiunii Adunării Generale a ONU.    În fotografie apar Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, în timp ce Donald Trump e însoţit de soţia sa, Melania Trump.   

Prima doamnă a României a optat pentru o rochie bleu, asortată cu cravata lui Klaus Iohannis, în timp ce Melania Trump a avut o rochie neagră.  

Preşedintele Klaus Iohannis a obţinut un succes personal în SUA, prin faptul că Donald Trump l-a identificat drept garant al luptei împotriva corupţiei, iar România, ca ţară, s-a asigurat că SUA vor interveni în cazul unei agresiuni din partea Rusiei, susţin specialiştii contactaţi de „Adevărul“. De asemenea, rezultatele întrevederii au fost considerate pozitive şi de presa internaţională.

 

brigitte_macron_carmen_iohannis.jpg

brigitte macron carmen iohannis
Aceasta este fotografia pe care Carmen Iohannis a publicat-o pe profilul personal
foto: arhiva personală
loading...
Loading...