Președintele Consiliului European, scrisoare despre corupție noului premier

Ultima actualizare:

    Mihai Tudose a fost felicitat de către Președintele Consiliului European
Mihai Tudose a fost felicitat de către Președintele Consiliului European

Donald Tusk, președintele consiliului european a ținut să-l felicite pe niâoul premier al României, Mihai Tudose, pentru funcția pe care a ocupat- în conducerea țării. Printre altele, Tusk i-a vorbit și despre corupție și lupta care trebuie dusă contra acesteia.

 Președintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis o scrisoare de felicitare lui Mihai Tudose pentru numirea în fruntea Guvernului Romaniei, în care afirmă că domnia legii și progresele în lupta anticorupție sunt cruciale pentru ca romanii să beneficieze deplin de avantajele aduse de calitatea de cetățean european.


    Donald Tusk i-a vorbit premierului despre lupta corupției din țară
Donald Tusk i-a vorbit premierului despre lupta corupției din țară

”Ca țară membra a Uniunii Europene și viitoare deținătoare a Consiliului Uniunii Europene, România joacă un rol activ în sprijinirea unei Uniuni mai puternice și unite ca și pentru o vecinătate UE mai stabilă si democratic. ”Sunt încrezător că guvernul dumneavoastră va furniza României stabilitatea care să conducă la o dezvoltarea continuă a țării dumneavoastră ca și a Uniunii Europene și că va continua să contribuie în mod constructiv la rezolvarea provocărilor comune. Domnia legii și progresul în lupta împotriva corupției, în linie cu așteptările mari ale societății românești și cu valorile UE, sunt cruciale pentru a asigura că toți cetățenii României să beneficieze pe deplin de toate oportunitățile oferite de calitatea de membru al Uniuni”, se arată în scrisoarea trimisă de Tusk.

În urma consultărilor susținute la Palatul cotroceni, președintele României și delegațiile partidelor parlamentare, Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Mihai Tudose, care a fost propus de coaliția PSD-ALDE, iar joi, 29 iunie, și-a prezentat programul de guvernare.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net