Președinta Lituaniei s-a dus la cumpărături în mall după Summit-ul Inițiativei celor Trei Mări

presedinta_lituaniei.png

presedinta lituaniei la mall afi cotroceni
Președinta Lituaniei, Dalia Grybauskaitė, s-a relaxat la cumpărături după Summit

Președinta Lituaniei, Dalia Grybauskaitė, s-a relaxat după Summit-ul Inițiativei celor Trei Mări la o sesiune de cumpărături într-un mall din apropierea Palatului Cotroceni.

Dalia Grybauskaitė a încheiat la shopping Summit-ul Inițiativei celor Trei Mări, găzduit de președintele Klaus Iohannis la București în perioada 17-18 septembrie. Președinta Lituaniei a dat o fugă în cel mai mare mall din România, aflat în apropiere de Palatul Cotroceni.

Dalia Grybauskaitė a intrat într-un magazin de produse de bucătărie, iar puțin după aceea a vizitat standul de vinuri, unde a ales câteva branduri românești, ca amintire din țara noastră.

presedinta_lituaniei_afi_cotroceni_5.jpg

presedinta lituaniei la mall afi cotroceni
Președinta Lituaniei a studiat oferta de vinuri românești

 

“Suntem mândri că Președintele Lituaniei a ales într-o manieră discretă să ne viziteze și că suntem destinația perfectă pentru a reprezenta retailul românesc” a declarat Sorin Scintei, Director General AFI Cotroceni. Dalia Grybauskaitė a petrecut aproximativ o oră în centrul comercial și a fost însoțită de membrii delegației sale.

presedinta_lituaniei_afi_cotroceni_1.jpg

presedinta lituaniei la mall afi cotroceni
Dalia Grybauskaitė a fost însoțită la mall de membrii delegației Lituaniei

 

Dalia Grybauskaitė este președinta Lituaniei, aleasă pentru prima oară în 2009 și realeasă în 2014. Este prima femeie președinte al Lituaniei și, de asemenea, primul politician reales în această funcție.

Loading...

Citește și

  • donald trump a transmis un mesaj pentru klaus iohannis

    Președintele SUA, Donald Trump, le-a transmis salutări participanților la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări 2018, găzduit de președintele României, Klaus Iohannis. Donald Trump i-a mulțumit lui Klaus Iohannis într-un mesaj și a reafirmat angajamentul Statelor Unite ”să rămână un puternic aliat și partener în această Inițiativă”.

  • Summitul "Inițiativa Celor Trei Mări", care trasează destinul energetic și de afaceri din următorii ani, a adus în România 9 șefi de stat și alte numeroase înalte personalități. Printre ele se află și președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker. Din păcate, acesta a fost lăsat singur la aeroport, acolo unde trebuia să fie întâmpinat de premierul Viorica Dăncilă. Numai că aceasta a întârziat, iar delegația a plecat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1