Preotul satului dărâmă cu excavatorul un cavou construit ilegal. Reacția proprietarei

excavator-cimitir.png

excavator in cimitir
Preotul satului a dărâmat cu excavatorul cavoul ridicat ilegal
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Imagini incredibile în cimitirul din satul Liiceni, comuna Drăghiceni, judeţul Olt. Preotul satului dărâmă cu excavatorul propriu un cavou construit ilegal în cimitir, în strigătele disperate ale proprietarei.

Imaginile au fost surprinse de un localnic și postate pe rețelele sociale, cu un comentariu în care se arată că preotul din satul Liiceni, comuna Drăghiceni, judeţul Olt, a folosit utilajul propriu pentru a distruge construcţia, evenimentul petrecându-se chiar în „sâmbăta pomenilor“. 

În imagini se vede cum un bărbat vine cu un excavator şi reuşeşte, cu cupa utilajului, să desfacă un cavou construit la marginea cimitirului. 

Motivul pare să fie faptul că această construcție a fost ridicată ilegal, proprietarii locului de veci ignorând normele care interzic construirea la suprafaţă. În ceea ce-I privește, proprietarii susțin că „mai sunt o mie construite la fel“. „Părintele e stăpân la cimitir, face ce vrea cu oamenii. A luat pământul din sat...“, se aude spunând fiului proprietarilor cavoului vizat, conform Adevărul

„Lăsaţi-l, părinte, vă rog, să vină poliţia! Gândiţi-vă că am băgat bani, am băgat... Poţi să faci cavou în pantă? Păi, ce facem, ne apucăm la bătaie?”, încearcă proprietarii să-l înduplece pe preot.

Citește și:

În cavoul de 100.000 € al lui Urdăreanu se intră cu cartelă

Reacția Poliției la conflictul dintre preot și săteni

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au confirmat că o echipă operativă s-a deplasat, în urma apelului la 112, sâmbătă, 28 noiembrie 2020, la faţa locului, în cimitirul din localitatea Drăghiceni, sat Liiceni, constatând că este un conflict izbucnit spontan între părţi. 

Nu există, în schimb, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, înregistrată nicio plângere a vreunei părţi, conflictul izbucnit în cimitirul administrat de parohie rezolvându-se pe cale amiabilă. 

Vezi mai multe imagini pe Adevarul.ro.

Loading...
 
 

Citește și

  • cavouri tigani gorj termopane morti

    Mare Ți-e grădina, Doamne! Țiganii din localitatea gorjeană Pișteștii din Deal au construit, de-a lungul vremii, un „cartier” de cavouri chiar în fața bisericii, scrie adevarul.ro. În diferite culori, unele construcții au bucătie, baie și geamuri termopan. Dar asta nu-i nimic! Morții sunt înhumați la suprafața solului, și nu în pământ! Tocmai de aceea, inspectorii sanitari au fost vineri în control.

  • A trecut un an și patru luni de când Ileana Șipoteanu și-a pierdut iubirea vieții ei, pe compozitorul Dumitru Lupu, care s-a stins chiar de ziua solistei, pe 22 iulie 2017. Artista a făcut un gest emoționant în memoria soțului ei și a inscripționat pe mormânt titlurile șlagărelor compuse de el.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1