Preotul satului dărâmă cu excavatorul un cavou construit ilegal. Reacția proprietarei

Ultima actualizare:

    Preotul satului a dărâmat cu excavatorul cavoul ridicat ilegalfoto: captură video
Preotul satului a dărâmat cu excavatorul cavoul ridicat ilegalfoto: captură video

Imagini incredibile în cimitirul din satul Liiceni, comuna Drăghiceni, judeţul Olt. Preotul satului dărâmă cu excavatorul propriu un cavou construit ilegal în cimitir, în strigătele disperate ale proprietarei.

Imaginile au fost surprinse de un localnic și postate pe rețelele sociale, cu un comentariu în care se arată că preotul din satul Liiceni, comuna Drăghiceni, judeţul Olt, a folosit utilajul propriu pentru a distruge construcţia, evenimentul petrecându-se chiar în „sâmbăta pomenilor“. 

În imagini se vede cum un bărbat vine cu un excavator şi reuşeşte, cu cupa utilajului, să desfacă un cavou construit la marginea cimitirului. 

Motivul pare să fie faptul că această construcție a fost ridicată ilegal, proprietarii locului de veci ignorând normele care interzic construirea la suprafaţă. În ceea ce-I privește, proprietarii susțin că „mai sunt o mie construite la fel“. „Părintele e stăpân la cimitir, face ce vrea cu oamenii. A luat pământul din sat...“, se aude spunând fiului proprietarilor cavoului vizat, conform Adevărul

„Lăsaţi-l, părinte, vă rog, să vină poliţia! Gândiţi-vă că am băgat bani, am băgat... Poţi să faci cavou în pantă? Păi, ce facem, ne apucăm la bătaie?”, încearcă proprietarii să-l înduplece pe preot.

Citește și:

În cavoul de 100.000 € al lui Urdăreanu se intră cu cartelă

Reacția Poliției la conflictul dintre preot și săteni

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au confirmat că o echipă operativă s-a deplasat, în urma apelului la 112, sâmbătă, 28 noiembrie 2020, la faţa locului, în cimitirul din localitatea Drăghiceni, sat Liiceni, constatând că este un conflict izbucnit spontan între părţi. 

Nu există, în schimb, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, înregistrată nicio plângere a vreunei părţi, conflictul izbucnit în cimitirul administrat de parohie rezolvându-se pe cale amiabilă. 

Vezi mai multe imagini pe Adevarul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net