Preotul-profesor filmat când se masturba la oră

Ultima actualizare:

    Preotul Adrian Circa nu a comentat acuzaţiile ce-i sunt aduseFoto: trunulsfatului.ro
Preotul Adrian Circa nu a comentat acuzaţiile ce-i sunt aduseFoto: trunulsfatului.ro

Acuzaţii extrem de grave la un liceu din localitatea sibiană Copşa Mică. Un profesor de Religie, care este şi preot, e acuzat de părinţii unei eleve că s-a masturbat la şcoală, chiar în timpul unei ore.

Incredibil ce se întâmplă în şcolile româneşti! Preotul Adrian Circa din Mediaş, profesor de Religie la Liceul Tehnologic “Nicolae Teclu” din Copşa Mică, este acuzat de mama unei eleve că s-a masturbat în faţa clasei, chiar în timpul orei. Mama fetei este decisă să depună plângere la Poliţie şi spune că nu îşi mai lasă fata la şcoală până când nu va pleca acel profesor, potrivit Antena 3. „Copila a avut ore cu domnul profesor. Ea a fost la ore, nu a fost atentă la ce s-a întâmplat. O colegă a filmat şi când au ieşit în pauză, a trimis şi la alte fete. Eu i-am controlat telefonul şi am văzut filmarea. Sunt pregătită să depun o plângere. Am fost sunată de doamna dirigintă şi a zis să lăsăm aşa şi să nu spunem nimic”, a declarat mama unei eleve, la Antena 3. Dacă Adrian Circa nu a vrut să comenteze acuzaţiile, ministrul educaţiei, Liviu Pop, i-a cerut demisia, iar reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu au declanşat o anchetă. 

Contactat de reporterii “Adevărul”, Mitropolitul Ardealului ÎPS Laurenţiu Streza a precizat că dacă se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească. “Noi facem ancheta. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput”, a declarat Mitropolitul Ardealului. ÎPS Laurenţiu Streza a mai spus că preotul ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament. Reprezentantul Patriarhiei, Vasile Bănescu, a completat: „Până în acest moment am aflat că persoana respectivă şi-a înaintat demisia din funcţie. Oricum ar fi fost eliminată de la catedră. Aş mai adăuga că filmarea prezentată în spaţiul mediatic nu este una edificatoare. Numai după ce se vor analiza toate amănuntele şi, bineînţeles, se vor asculta mărturiile celor care au fost de faţă. Până atunci, este nerecomandabil să ne pronunţăm în legătură cu ultima sancţiune care i se va aplica acestei persoane”. În plus, Bănescu a completat, de parcă aceasta ar fi o scuză pentru profesorul-preot: „Persoana, din câte am înţeles, e bolnavă de cancer, iar pentru un psiholog asta ar putea însemna ceva”!

Preoți celebri dați afară din Biserică


    Cristian Pomohaci. Corneliu Bârlădeanu
Cristian Pomohaci. Corneliu Bârlădeanu

În 2017, Biserica Ortodoxă Română s-a confruntat cu cele mai grave cazuri de purtări necuviincioase sexual din istoria ei. În centrul scadalurilor au fost două fețe bisericești de ”tip nou”, preotul-cântăreț Cristian Pomohaci și episcopul de Huși, Corneliu Bârlădeanu, cel mai tânăr ocupant al unei astfel de funcții din ultimii 30 de ani. Amândoi au fost acuzați de purtări necuviincioase, de racolări în scopuri sexuale de persoane de același sex. Dacă primul a fost exclus din biserică, în urma unei decizii a Consistoriului Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba Iulia, celălalt a rămas fără funcție și a devenit simplu călugăr. În cazul ambilor au fost nimicitoare înregistrările video, a căror veridicitate a fost recunoscută de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, și mărturiile unor persoane momite sexual de cei doi. 

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net