Preotul de 80 de ani e din nou împreună cu Florinel de la Vişina

Ultima actualizare:

    Britanicul Philip Clements nu e deranjat că Florin Marin, soţul în vârstă de doar 25 de ani, are un iubit spaniol
Britanicul Philip Clements nu e deranjat că Florin Marin, soţul în vârstă de doar 25 de ani, are un iubit spaniol

S-au împăcat! Fostul preot Philip Clements, britanicul de 80 de ani, e din nou apropiat de românaşul nostru Florin Marin, sau Florinel de la Vişina, cum i se mai spune acestuia. Aşteaptă Brexitul, să vadă se va stabili. Bătrânului nu-i pasă dacă românul îl înşală cu alţii.

Încurcate sunt căile dragostei! Pensionarul britanic Philip Clements a dezvăluit pentru ziarul ”The Sun” că este în relaţii mai bune ca niciodată cu Florin Marin, care aspiră să devină fotomodel. După o scurtă despărţire, fostul preot spune că îl iubeşte pe român la nebunie. Ei sunt căsătoriţi şi nu au de gând să divorţeze. Chiar dacă se mai ceartă, Clements spune că nu poate trăi fără Florinel de la Vişina (25 de ani). Britanicul şi-a vândut casa din Sandwich, Kent, pentru a cumpăra un apartament în Bucureşti.

Însă după 5 luni de la nuntă s-au despărţit, fiindcă Florin se ducea noaptea în cluburi. Clements s-a întors în Marea Britanie şi a locuit cu un prieten. Între timp, Florin a început o relaţie cu un om de afaceri spaniol, pe nume Jeronimo Jesus de Vega.Recent, Philip Clements şi Florin Marin şi-au mai dat o şansă. ”Când eram despărţiţi, am intrat în depresie. Îmi era dor de el. Era ca şi când îmi pierdeam o mână sau un picior. Aveam nevoie de el. Aceste lucruri nu se pot explica ştiinţific”, spune Clements.

Cei doi nu trăiesc împreună, fiindcă Florin lucrează în Spania. Însă comunică zilnic prin WhatsApp, pentru a menţine vie flacăra dintre ei. Speră să fie din nou aproape într-o zi.

În aprilie serbează doi ani de la căsătorie, iar bătrânul spune că au învăţat multe de la despărţire. “Acum e mai bine ca în trecut. Philip s-a schimbat faţă de cum era la început, a înţeles mai multe despre cultura mea, de unde vin, cum sunt. Uneori nu înţelege felul meu de a fi, el e englez, eu român. Eu am obiceiurile mele, el le are pe ale lui. Nu gândim la fel”, a adăugat Florin, potrivit “The Sun”.

“Asta face relaţia noastră specială. El e diferit. Doi oameni care se căsătoresc, care sunt la fel ca temperament şi caracter, pot fi plictisitori. Noi nu suntem plictisitori”, spune Philip.Britanicul a mărturisit că a suferit recent o operaţie şi nu mai pot fi intimi, dar Florin a fost înţelegător şi a acceptat limitele lui. Viaţa lor sexuală este chiar mai bună ca înainte. “Eu am probabil mai mult tact. Lui îi place să doarmă când suntem în pat noaptea. Dar suntem foarte, foarte apropiaţi şi avem o relaţie apropiată”, susţine britanicul. Cuplul a spus recent că relaţia lor va fi deschisă, adică Florin are voie să aibă relaţii cu alţi bărbaţi. Deşi e puţin gelos, britanicul acceptă acest lucru şi nu se gândeşte la divorţ. Ei speră ca într-o zi să locuiască în aceeaşi ţară. Viitorul lor depinde de Brexit, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, în martie 2019. Dacă totul va fi bine, Florin zice că vrea să se întoarcă în Anglia.

I-a făcut spaniolului sarmale

Cei doi s-au întâlnit luna trecută în Anglia, au făcut shopping şi au mâncat la restaurante scumpe din Londra. Florinel încearcă să împace şi capra, şi varza, aşa că după ce a petrecut cu soţul, s-a întors în Spania la iubit, unde au făcut Crăciunul împreună.

”Cu Philip am stat câteva zile, ne înţelegem bine, nu divorţăm, însă casa mea e în Spania. Aici am făcut Crăciunul, alături de Jeronimo. Am gătit pentru el sarmale şi alte bucate româneşti, iar de Revelion vom fi tot împreună. Vor veni aici şi părinţii şi rudele mele”, a spus pentru Click! Florinel de la Vişina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net