Preotul Casian aruncă cu noroi în victime: «Ei îl evocă pe Diavol»

casian.jpg

parintele casian calugar scandal colectiv
Părintele şi-a ieşit din fire şi a pus o întrebare halucinantă unei invitate
foto: captură Antena Stars

„Sataniști”, „rockeri”, „drogați”. Acestea sunt numai câteva dintre denumirile pe care unii „credincioși” le-au atribuit victimelor din tragedia produsă, vineri (30 octombrie), în clubul Colectiv din Capitală.

Printre acești „credincioși” se numără și Părintele Casian, care îi judecă aspru atât pe cei decedați în incendiu, cât și pe supraviețuitori. Acesta susține că victimele ascultau „muzica Diavolului” și că nu meritau ca Dumnezeu să îi ajute, din cauza „desfrâului”.

„M-am documentat și în carte scrie că dacă asculți muzică rock înseamnă că-l invoci pe Satana. (...) Problema este muzica care vine dintr-o zonă africană, rock-ul. Ei îl evocă pe Diavol, spun că se roagă la Diavol ca la Dumnezeu (...). Dumnezeu este acolo unde este nevoie, nu unde este desfrâu și păcate”, a declarat pretoul, în cadrul emisiunii Acces Direct.

Declarațiile halucinante au înfuriat-o la culme pe Simona Gherghe, care, la un moment dat, chiar a intenționat să iasă din platou.

«AC/DC înseamnă Anti Christ!»

averatii_acdc_preot.jpg

preotul casian aberatii acdc
Preotul Casian citea dintr-o carte despre numele „sataniste”
foto: captură video Antena 1

 

Cu toate acestea, Preotul Casian a continuat să aducă jigniri la adresa victimelor incendiului din clubul Colectiv. A început să citească dintr-o carte afirmații cum că trupele de muzică rock ar invoca numele Diavolului: „«Cum avem noi nume creștine, muzica rock are o mulțime de denumiri diabolice. Iată niște exemple: Literele AC DC înseamnă Anti Christ adică Antihrist, moarte pentru Hristos»”, a citat preotul.

Nici Mara Bănică nu a mai putut să asculte aberațiile Preotului Casian. Aceasta a mers și i-a luat din mână cartea din care citea.

«Nu știe cui donează!»

În platou a venit și o doamnă în vârstă, pe care operatorii emisiunii au găsit-o încercând să doneze bani pentru victime. Din puținul ei, aceasta a venit cu suma de 300 de lei pentru a-i ajuta pe cei răniți în urma incendiului. Văzând acestea, Preotul Casian s-a revoltat cumplit: „Nu știe cui donează”, a afirmat acesta, cu câteva momente înainte să îi fie tăiat microfonul.

Loading...
 
 

Citește și

 • parintele casian calugar scandal colectiv

  Tragedia de la Colectiv a iscat adevărate controverse între biserică şi oamenii de rând. În timp ce aceştia din urmă au aprins mii de lumânări în memoria celor 32 de tineri care şi-au pierdut viaţa după incendiul de vineri noapte (30 octombrie), nici o faţă bisericească nu a fost văzută timp de patru zile la clubul unde s-a întâmplat nenorocirea.

 • colectiv lumanari omagiu oameni

  La patru zile de la incendiul din clubul Colectiv în urma căruia şi-au pierdut viaţa 32 de tineri, un sobor de preoţi a venit marţi dimineaţă la locul tragediei pentru a oficia o slujbă. Ceremonia religioasă vine în contextul în care în ultimele zile, oficialii Patriarhiei au fost acuzaţi că nu au trecut să aprindă o lumânare şi nici să se roage pentru tinerii care şi-au pierdut viaţa.

 • Mihaela Rădulescu a fost aspru criticată pe reţelele de socializare, după ce, în cursul zilei de sâmbătă (31 octombrie), a publicat pe contul personal de Facebook mai multe imagini cu ea zâmbind, în condiţiile în care românii sunt îndoliaţi, pentru victimele incendiului izbucnit vineri seară (30 octombrie), în clubul Colectiv.

 • incendiu club colectiv

  Incendiul de vineri, 30 octombrie, din clubul bucureștean Colectiv, în urma căruia 30 de tineri și-au piedut viața, iar alți 137 au fost internați în spital, a provocat reacții șocante din partea mai multor reprezentanți ai Bisericii. Mitropolitul Banatului, de pildă, a arătat cu degetul spre sărbătoarea de Halloween. Au fost însă și voci care au criticat asemenea declarații. ”Este un comportament nerușinat și josnic”, a spus părintele Vlad Andrei Cruciatu, de la Parohia „Sf. Parascheva” Bogdănești.

 • incendiu explozie tragedie club colectiv

  32 de oameni au murit vineri seara (30 octombrie), în incendiul din Clubul Colectiv din Bucureşti. Alţi 90 de oameni sunt internaţi în stare gravă la mai multe spitale din Capitală, iar numărul deceselor ar putea creşte.

 • ozana barabancea incendiu colectiv

  În timp ce țara este în doliu, după incendiul produs în club Colectiv, alții aruncă vina pe trupa care a concertat vineri seară (30 octombrie). Ozana Barabancea (46 de ani) a publicat un mesaj revoltător, în care îi acuză pe artiștii din trupa Goodbye to Gravity de „scrizofenie mentală”. Cântăreața susține că „Satana este peste tot" și că „educația include credință și evitarea faptelor rele".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1