Preotul a atacat poliţiştii pentru că i-au cerut să dea muzica mai încet

georgian-alexe.jpg

Georgian Alexe, din Costeşti, Argeş, le-a pulverizat spray paralizant în ochi oamenilor legii
Foto: Curierul zilei, Argeş

A dat cădelniţa şi tămâia pe sprayul paralizant! Supărat că oamenii legii au avut tupeul să îi ceară să dea muzica mai încet la petrecerea pe care o organiza, acasă, nepotul său, preotul din oraşul Costeşti a uitat de cele sfinte şi s-a răzbunat pe poliţişti.

Georgian Alexe, preot în oraşul Costeşti, Argeş a petrecut, luni noapte, la petrecerea de majorat a nepotului său. La miezul nopţii, când cheful era în toi, doi poliţişti au venit la uşa vilei şi le-au cerut să dea muzica mai încet, întrucât au primit plângeri de la vecini. Furios că oamenii legii îi strică petrecerea, preotul şi-a ieşit din fire şi le-a pulverizat acestora în ochi spray paralizant, pe care, culmea, îl avea la îndemână. I-a lăsat la pământ pe cei doi poliţişti, le-a închis uşa în nas şi a continuat distracţia.

Agenţii Ionel Cristea şi Valentin Nica au ajuns la spital pentru îngrijiri, însă nu a fost nevoie ca cei doi să rămână internaţi în spital. Preotul Georgian Alexe a ajuns a doua zi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti, să dea cu subsemnatul pentru reacţia deloc demnă de haina preoţească. El a refuzat să dea declaraţii legate de acest scandal. A zâmbit totuşi presei, semn că nu e foarte afectat de cele întâmplate, scrie “Curierul zilei”. Localnicii spun că, indiferent de ce se zvoneşte despre preot, ei nu vor renunţa să meargă la slujbele ţinute de el în biserică. 

casa-preot.jpg

Aici a avut loc petrecerea la care Georgian Alexe şi-a ieşit din minţi
Foto: Curierul zilei, Argeş
Loading...
 
 

Citește și

  • Caz revoltător într-un Centru de Primire şi Evaluare în Regim de Urgenţă din Piteşti. Directorul, Emil Constantinescu, este acuzat de două copile în vârstă de 14 ani că a întreţinut raporturi sexuale cu ele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1