Preotul Andrei Salomia, care butona telefonul la spovedanie, implicat în afaceri. Ridică un bloc de şapte etaje în Mamaia Nord

Ultima actualizare:

    Părintele Andrei Salomia,  cu telefonul, în timpul  spovedaniei Foto: Replica de Constanţa
Părintele Andrei Salomia, cu telefonul, în timpul spovedaniei Foto: Replica de Constanţa

Preotul Andrei Salomia, parohul Bisericii Buna Vestire şi fost consilier local la Năvodari, implicat în mai multe scandaluri după ce a folosit telefonul mobil în timpul spovedaniei, are şi afaceri. El îşi construieşte un bloc cu şapte etaje în Mamaia Nord, pe lângă cel cu patru etaje, deja ridicat.

Preocupat de imobiliare! Preotul Andrei Salomia, de la Biserica Buna Vestire din Năvodari, a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizarea unei investiţii în zona de nord a staţiunii Mamaia. El intenţionează să construiască un imobil de locuinţe colective şi unităţi destinate turismului, scrie replicaonline.ro. Imobilul din Mamaia Nord ar urma să aibă regimul de înălţime P+7E, cu spaţii comerciale şi prestări servicii la parter. 

A fost amendat de poliţişti în 2020

Blocul de şapte etaje pe care se pregăteşte să-l ridice nu este prima investiţie a preotului în Mamaia Nord. El a mai construit un imobil P+4E, cu destinaţia locuinţe colective şi cu agenţie de turism la parter, un complex de zece căsuţe de vacanţă, cu regim de înălţime rezumat la parter, dar şi două vile.


    În Mamaia Nord  se construieşte de  zor şi apar noi imobile,  hoteluri si vile
În Mamaia Nord se construieşte de zor şi apar noi imobile, hoteluri si vile

Părintele Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire şi fost consilier local la Năvodari. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat în mai multe scandaluri în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei. De asemenea, a fost amendat de poliţişti cu suma de 2.000 de lei, în aprilie 2020, după ce a oficiat slujba pentru sărbătoarea Izvorul Tămăduirii. Mai mulţi credincioşi din Năvodari s-au îmbulzit atunci în curtea Bisericii Buna Vestire, ignorând măsurile de protecţie împotriva noului coronavirus.


    Foto: primaria-navodari.ro
Foto: primaria-navodari.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net