Preotul acuzat de pedofilie se serbează la Sala Palatului

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci îşi  promovează concertul  aniversar în mijlocul  unui scandal uriaş
Cristian Pomohaci îşi promovează concertul aniversar în mijlocul unui scandal uriaş

În plin scandal în care e acuzat de pedofilie, preotul-cântăreţ Cristian Pomohaci îşi promovează concertul aniversar din 11 octombrie, la Sala Palatului. Afişul uriaş cu celebrul bistriţean tronează pe clădirea Sălii Palatului, din Bucureşti, iar biletele s-au vândut mai mult de jumătate. Maria Ciobanu sau Sofia Vicoveanca vor urca alături de el pe scenă.

Este protagonistul unui scandal monstru, însă până când ancheta procurorilor şi Consistoriul Eparhial din Alba Iulia vor da verdictul final, Cristian Pomohaci îşi vede liniştit de cântat. Iată că preotul cântăreţ, care a devenit cunoscut în toată ţara după ce a fost acuzat de pedofilie, urmează să susţină un spectacol grandios în toamnă. Mai precis, acesta serbează 30 de ani de carieră muzicală printr-un concert la Sala Palatului, care se va desfăşura pe data de 11 octombrie. În programul său artistic, Pomohaci a invitat nume mari din folclorul românesc, care nu şi-au retras numele de pe afiş după ce a izbucnit scandalul. Este vorba despre Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Dumitru Fărcaş, Nicolae Botgros şi Ionuţ Paladi, iar gazda evenimentului este nimeni alta decât Iuliana Tudor, prezentatoarea TVR.


    Afişul tronează pe  Sala Palatului
Afişul tronează pe Sala Palatului

Afişul care promovează acest spectacol aniversar tronează pe clădirea Sălii Palatului, fiind vizibil de la o distanţă destul de mare. Şi, deşi preotul cu aură de sfânt este într-o lumină proastă, iată că publicul nu se lasă influenţat de situaţie şi cumpără bilete în continuare. S-au vândut mai mult de jumătate, preţul unui bilet variind între 85 şi 200 de lei. Iată ce spun colegii lui de breaslă despre  alăturarea cu acest nume.

”Eu nu judec oamenii, e un singur Judecător mare, Sus, eu am păcatele mele pentru care dau socoteală, de ale altora nu vorbesc. Eu am alte griji”, ne-a spus Sofia Vicoveanca. Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, spune că a rămas uimit când a auzit de faptele lui Pomohaci, mai ales că-l cunoaşte. ”Afişul şi invitaţia au fost făcute dinainte de scandal. Nu mi-a venit să cred când am auzit la televizor, eu am crezut că aşa vrea să promoveze concertul. Aceste fapte, după părerea mea şi din calitatea mea de părinte, consider că trebuiesc pedepsite. Un scandal jenant care sper să nu fie adevărat! Dacă acest om va fi găsit vinovat, cu siguranţă nu se va mai ţine spectacolul. Eu l-am cunoscut pe Cristian Pomohaci, dar nu a avut ieşiri faţă de mine, mie îmi plac femeile”, ne-a spus Ionuţ Dolănescu. În schimb, Elise Stan, directorul artistic al spectacolul, l-a lăudat pe Pomohaci.

”Ca artist, nu-i ia nimeni harul, e foarte bun, cântă impecabil, eu l-am ajutat, din 1993 l-am filmat. L-am cunoscut la Cicârlău, la Festivalul lui Nicolae Sabău. L-am sprijinit pentru că am considerat că are un potenţial artistic foarte ridicat, un glas frumos, o acurateţe, o precizie, stil, interpretare. Ştiu că se va susţine spectacolul, iar până în toamnă se va da uitării toată povestea de acum”, a spus Elise Stan.


    Cristian Pomohaci  nu mai are voie  să slujească o lună
Cristian Pomohaci nu mai are voie să slujească o lună

Tot scandalul a pornit de la o înregistrare apărută pe Internet la sfârşitul lunii iunie, în care Pomohaci îi face avansuri unui adolescent de 17 ani, pe nume Flaviu.

Fragment din înregistrare:

Cristian Pomohaci: Eşti prea sensibil! Eşti un bărbat frumos sau, nu ştiu, că nu ştiu ce! Că nu eşti… Nu eşti drăguţ, eşti frumos, mă! Eşti frumos!

Flaviu: Ştiu, dar aşa ni! Sunt, dar nu prea!

Ne mai vedem, ne mai vedem! Mi-o arăţi, nu mi-o arăţi?!

Păi, o să v-o arăt! Dar nu, nu aşa, în maşină, că e aiurea şi…

Când?

Într-o zi! Săptămâna asta! Să v-o arăt acum?

Da, sigur!

Să vă arăt ciocanul? Nu ştiu, în loc să-i zici ciocan, poţi să îi zici, nu ştiu, dacă sunteţi preot, poate vă simţiţi naşpa!

Să îi zici ciocan, că eu ştiu ce înseamnă ciocan!

Eu stau cu dv., încerc să am relaţie cu dv., să fie bine, dar am şi eu nevoie de ajutor, de un sprijin, de ceva, de… 

Depinde de ceea ce ştii să faci! Dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relaţie de prietenie, atunci eu ştiu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauţi tu, că ştiu eu ce am de făcut pentru tine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net