«Premiul de la Click!MANIA este o minune pentru mine»

Ultima actualizare:

    Dobre Constantin a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFoto: Click!
Dobre Constantin a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFoto: Click!

Ziarul lui preferat i-a făcut o surpriză uriașă. Dobre Constantin, un pensionar în vârstă de 70 de ani din București, a avut ieri o zi specială. Când a răzuit lozul Click!MANIA, a descoperit că s-a ales cu un premiu de 300 de lei.

”Pentru mine premiul la Click!Mania este o binefacere! O minune! Am câștigat 300 de lei care îmi vin ca o mănușă. O să îmi cumpăr mâncare, practic o să fie un festin culinar. Am o pensie de doar 1.200 de lei, deci acești bani sunt super bine veniți. Mulțumesc Click! Nu am mai câștigat nimic din anii ‘70 așa că mă bucur și pentru că, în ciuda anilor, norocul nu m-a părăsit”, ne-a spus cititorul fidel.Click!MANIA te răsfață cu cele mai interesante și tentante premii. Pe lângă marele premiu (o Dacia Logan), premiile în bani și miile de alte surprize pe care ți le-am pregătit sunt puse în joc și 1.620.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică.Pentru a câștiga o reducere, pe loz trebuie să apară 3 simboluri cu procent de reducere și gama la care se aplică reducerea. Atenţie! Dacă ai găsit lozul cu simbolul Joker (trifoi) consultă pagina de regulament unde sunt prezentate produsele şi valoarea reducerii aplicate în ziua respectivă la cele 3 game de produse şi cu acest loz ai posibilitatea să achiziţionezi unul dintre cele 3 produse prezentate în ziua respectivă, indiferent de gama din care face parte. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net