Premierul Viorica Dăncilă s-a întors din concediu cu o zi mai devreme

Ultima actualizare:

    Premierul Viorica Dăncilă s-a ]ntors din concediu cu o zi mai devreme
Premierul Viorica Dăncilă s-a ]ntors din concediu cu o zi mai devreme

Premierul Viorica Dăncilă a revenit din concediu luni, 13 august, cu o zi mai devreme decât era programat. Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, ar fi trebuit să-și reia atribuțiile pe 14 august. Nu sunt cunoscute motivele pentru care Dăncilă a renunțat la o zi de concediu.

Viorica Dăncilă nu a avut parte de prea multă odihnă în concediu. Premierul și-a scurtat vacanța cu o zi, pentru a începe săptămâna de lucru la palatul Victoria încă de luni, 13 august. Asta după ce vineri și sâmbătă Dăncilă a trebuit să se conecteze la pulsul protestelor din Piața Victoriei.

Pe 31 iulie, a fost publicată în Monitorul Oficial o decizie care prevedea că viceprim-ministrul Paul Stănescu va exercita, în perioada 6-13 august, atribuțiile premierului Viorica Dăncilă privind conducerea operativă a Executivului, premierul urmând să fie în concediu de odihnă în acest interval.Din concediu, premierul Viorica Dăncilă a cerut SRI un raport cu privire la desfășurarea evenimentelor la protestul diasporei de vineri, 10 august, când jandarmii au intervenit în forță, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, provocând rănirea a peste 400 de protestatari. Mulți dintre aceștia din urmă au depus luni, 13 august, plângeri penale la Parchetul General.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net