Premierul Victor Ponta se află pe vasul de lux Oasis of the Seas?

Ultima actualizare:

    Se pare că premierul Ponta se află pe acest vas de lux, în croazieră în Caraibe
Se pare că premierul Ponta se află pe acest vas de lux, în croazieră în Caraibe

Când a plecat în concediu de odihnă, Victor Ponta a anunțat că se va întoarce în țară duminică, 9 august, iar de luni își va relua activitatea la Palatul Victoria. Iată că sunt știri că a fost văzut îmbarcându-se împreună cu familia pe cel mai luxos vas de croazieră din lume și că ar ajuns în Mexic.

Premierul Victor Ponta s-ar afla pe vasul Oasis of the Seas, într-o croazieră de o săptămână în Caraibe, potrivit EurActiv.

Potrivit acestei surse, Victor Ponta a fost văzut îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul aparţinând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

Un oficial al companiei a precizat că ”preţul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 de dolari (două persoane), incluzând taxele”.

Itinerariul croazierei este: Fort Lauderdale, Florida - Labadee, Haiti - Fairmouth Jamaica - Cozumel, Mexic - şi înapoi la Fort Lauderdale, Florida.

Joi, premierul s-ar afla, conform itinerariului, în Cozumel, Mexic.

Pe puntea vasului Oasis of the Seas clienţii se pot bucura de un circuit de golf, o promenadă cu magazine şi restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, şapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar şi mai multe săli de spectacol.

Oasis of the Seas este una dintre cele mai mari ambarcaţiuni de crazieră, fiind considerată, printre altele, un oraş plutitor. Oasis of the Seas, furnizată companiei Royal Caribbean International în octombrie 2009, a fost la acea vreme cel mai mare vas de croazieră din lume, având lungimea de 361,6 metri şi o capacitate de 6.295 de locuri pentru pasageri. A fost depăşită în anul 2010 de nava Allure of the Seas, care are 362 de metri lungime.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net