Premierul Florin Cîțu se vaccinează anti Covid sâmbătă

florin-citu.jpg

Florin Cîțu premierul României
Florin Cîțu se va vaccina anti coronavirus, iar evenimentul va fi unul public
Sursa foto: Facebook

Premierul Florin Cîțu se vaccinează anti covid sâmbătă, iar evenimentul va fi unul public. Anunțul vine imediat după cel al președintelui Klaus Iohannis care a declarat în conferința de presă de marți că se va imuniza 15 ianuarie, în prima zi a celei de-a doua etape de vaccinare.

Florin Cîțu: „Sâmbătă mă vaccinez și va fi public”

Florin Cîțu, care se va vaccina sâmbătă, a făcut anunțul miercuri, după ședința de guvern: „Sâmbătă mă vaccinez și va fi public”. Și președintele Klaus Iohannis a precizat marţi când se vaccinează. Iohannis este programat pentru vaccinul antiCOVID pe data de 15 ianuarie, fix în ziua în care începe cea de-a doua fază a campaniei de vaccinare. „Nu am dorit nici eu, nici premierul să ne băgăm în față, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare. Pe 15 ianuarie mă voi vaccina public”, a declarat președintele de la Cotroceni. Printre alții, cu vaccinul anti Covid s-au imunizat Raed Arafat, Valeriu Gheorghiță și medicul pediatru Mihai Craiu.

vaccin-anti-covid.jpg

Persoană care se vaccinează anti Covid
Vaccinul rămâne singura soluție pentru a ne întoarce la o viață normală

Peste 10 milioane de persoane vor fi vaccinate până în septembrie

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că obiectului lui este ca până în luna septembrie în România să fie vaccinate 10,4 milioane de persoane.„Ieri m-am asigurat că vom mai lua încă 8 milioane de vaccinuri. În septembrie, obiectivul meu este de a avea 10 milioane 400 de mii de persoane vaccinate, ceea ce înseamnă aproape 70% din ceea ce ne-am dori şi să scăpăm de pandemie”, a declarat Florin Cîţu. „Vaccinarea este o prioritate, merge bine până acum, va merge şi mai bine. (...) Din ce am văzut eu şi văd şi interesul pentru etapa a doua, în România în acest moment lumea vrea să se vaccineze, ceea ce e un lucru foarte bun”, a mai spus Florin Cîţu.

CITEȘTE ȘI: 

Pfizer sau Moderna? Cu ce ne imunizăm? Cine ia decizia și pe ce criterii. Ce spun specialiștii români și americani

VIDEO Moment istoric! A început campania de vaccinare anti-COVID. Primul român vaccinat este o femeie

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1