Premierul Florin Cîțu îi cere lui Dan Barna să spună public dacă știa despre manipularea deceselor COVID-19 și ce măsuri a dispus

Ultima actualizare:

    Florin Cîțu spune că Vlad Voiculescu este deja alături de PSD în OpozițieFoto: monitorulcj.ro
Florin Cîțu spune că Vlad Voiculescu este deja alături de PSD în OpozițieFoto: monitorulcj.ro

Primul-ministru Florin Cîțu a cerut copreședintelui USR-PLUS, Dan Barna, vicepremier al guvernului, să vină cu precizări după acuzațiile făcute de ministrul demis al Sănătății, Vlad Voiculescu. Fostul ministru al Sănătății l-a acuzat pe premier că nu a comunicat, că a falsificat numărul morților de COVID și că este depășit de funcția pe care o ocupă.

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu l-a acuzat ieri pe Florin Cîţu că "nu este premierul de care România are nevoie în acest moment" și i-a trasat două teme: să revizuiască metodologia de raportare a deceselor COVID-19, pentru că în realitate numărul morților ar fi mai mare, și să facă o analiză privind situaţia Unifarm, "unde s-a comis cel mai mare jaf al pandemiei". Declarațiile fostului ministru al Sănătății au avut loc timp de două ore la grupul USR-PLUS din Camera Deputaților, unde a venit însoțit de simpatizanți și de doctorul Andreea Moldovan, demisă din funcția de secretar de stat odată cu el.

Reacția lui Florin Cîțu

-Aici lucrurile sunt foarte importante şi trebuie clarificate dacă este aşa. Eu îi cer public vicepremierului Dan Barna, care este coordonatorul Ministerului Sănătăţii, să ne spună dacă ştia despre aceste lucruri şi ce măsuri a dispus şi îi cer public să prezinte în şedinţa de Guvern aşa ceva", a răspuns Cîțu.

-Vicepremierul Dan Barna trebuie să clarifice acuzațiile lansate de Vlad Voiculescu privind mafia din sistemul de sănătate, protejată de partidele de la conducere.

-Îi cer domnului vicepremier Dan Barna să prezinte public în sedința de guvern tot ce știa despre mafia din sănătate. Dacă i s-a adus la cunoștință și ce măsuri a dispus. Până astăzi în guvern nu a fost prezentată nicio notă de informare sau ce măsuri s-au dispus privind mafia din sănătate", a spus Florin Cîțu.

Citiți și

Vlad Voiculescu, despre numărul morților de Covid-19: Există indicii că sunt raportate ”mai puține decese”

Vlad Voiculescu, prima reacție după demitere, atac la Florin Cîțu: Premierul s-a transformat în primul epidemiolog al ţării

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net