Premieră: Un tânăr din Oradea și-a tatuat pe braț „Covid-19”

tatuaj_covid.jpg

Tânărul are pe corp alte 50 de tatuaje
FOTO: ebihoreanul.ro
Citeste tot despre: 

Nu s-a confruntat cu boala, însă o ”are” pe braț. „COVID-19” este cel de-al 51-lea tatuaj al unui orădean, care a hotărât să poarte pentru totdeauna pe el denumirea suferinței zilelor noastre.

Ca să-și amintească mereu de provocările din timpul pandemiei, un tânăr din Oradea a hotărât să-și tatueze pe braț denumirea bolii și o mască de gaze stilizată. Oliver Trif  sau Oly, cum îl știu prietenii, mai are alte 50 de tatuaje pe corp, fiecare însemnând ceva aparte pentru el.

Oly spune că scopul tatuajului este să-i amintească de pandemia prin care încă trece omenirea, declarându-se în acelaşi timp pentru vaccinarea populaţiei. De altfel, tânărul s-a şi vaccinat în urmă cu câteva zile. „L-am făcut cu o lună în urmă, când m-am hotărât că mă voi vaccina (n.r. - anti-virusului SARS-CoV-2). Este un tatuaj permanent, pentru că am trăit cu toţii într-o perioadă grea, nimicitoare şi pentru oameni şi pentru economie. Am supravieţuit şi m-am vaccinat. Am vrut să am o amintire...", a declarat tânărul pentru ebihoreanul.ro.

Când a mers să-și facă prima doză de vaccine, săptămâna trecută, medicii şi asistentele de acolo au fost surprinşi când i-au văzut brațul. Mai mult, chiar au venit mai multe persoane și i-au fotografiat tatuajul. Orădeanul a primit doza de ser Pfizer, injecţia fiindu-i făcută chiar lângă noul tatuaj. Tânărul a mai spus şi că i se pare mai interesant să ai „Covid-19” pe braţ decât în organism.
 

Citește și: 

5 moduri ciudate în care tatuajele îți afectează sănătatea

Care e semnificația sinistră a tatuajelor pe care le au pușcăriașii

Loading...
 
 

Citește și

  • Povestea vieţii lui Alex Velea e scrisă pe propria piele. Primul tatuaj şi l-a făcut la 20 de ani, iar de atunci a tot adăugat şi a adăugat cifre, chipuri de oameni dragi, semne zodiacale şi citate care-l reprezintă. Acum, la 35 de ani, se poate considera o adevărată „operă de artă”. Una într-o continuă dinamică şi evoluţie, căci, evident, nu se va opri aici.

  • Şi-a făcut curaj şi a intrat în clubul tatuaţilor. La vârsta de 42 de ani, Cabral a decis să îşi facă primul tatuaj din viaţa sa, iar sâmbătă a trecut pe la salonul lui Costi Azoiţei care i-a realizat o compoziţie deosebită pe braţ: fiicele sale. Şi Luminiţa Anghel, Alex Velea, Kamara şi Anamaria Prodan au optat pentru astfel de desene speciale.