Premieră: Un tânăr din Oradea și-a tatuat pe braț „Covid-19”

Ultima actualizare:

    Tânărul are pe corp alte 50 de tatuajeFOTO: ebihoreanul.ro
Tânărul are pe corp alte 50 de tatuajeFOTO: ebihoreanul.ro

Nu s-a confruntat cu boala, însă o ”are” pe braț. „COVID-19” este cel de-al 51-lea tatuaj al unui orădean, care a hotărât să poarte pentru totdeauna pe el denumirea suferinței zilelor noastre.

Ca să-și amintească mereu de provocările din timpul pandemiei, un tânăr din Oradea a hotărât să-și tatueze pe braț denumirea bolii și o mască de gaze stilizată. Oliver Trif  sau Oly, cum îl știu prietenii, mai are alte 50 de tatuaje pe corp, fiecare însemnând ceva aparte pentru el.

Oly spune că scopul tatuajului este să-i amintească de pandemia prin care încă trece omenirea, declarându-se în acelaşi timp pentru vaccinarea populaţiei. De altfel, tânărul s-a şi vaccinat în urmă cu câteva zile. „L-am făcut cu o lună în urmă, când m-am hotărât că mă voi vaccina (n.r. - anti-virusului SARS-CoV-2). Este un tatuaj permanent, pentru că am trăit cu toţii într-o perioadă grea, nimicitoare şi pentru oameni şi pentru economie. Am supravieţuit şi m-am vaccinat. Am vrut să am o amintire...", a declarat tânărul pentru ebihoreanul.ro.

Când a mers să-și facă prima doză de vaccine, săptămâna trecută, medicii şi asistentele de acolo au fost surprinşi când i-au văzut brațul. Mai mult, chiar au venit mai multe persoane și i-au fotografiat tatuajul. Orădeanul a primit doza de ser Pfizer, injecţia fiindu-i făcută chiar lângă noul tatuaj. Tânărul a mai spus şi că i se pare mai interesant să ai „Covid-19” pe braţ decât în organism. 

Citește și: 

5 moduri ciudate în care tatuajele îți afectează sănătatea

Care e semnificația sinistră a tatuajelor pe care le au pușcăriașii

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net