Premieră în Spania: Româncă judecată pentru că a escrocat un bărbat cu un milion de euro

tribunal_spania.jpg

Avocaţii spaniolului cer ca românca să fie condamnată la închisoare.
FOTO: El Periódico Mediterráneo
Citeste tot despre: 

Un spaniol a trăit dezamăgirea vieții lui după ce și-a dat seama că a fost păcălit de femeia de care se îndrăgostise orbește, o româncă. Bărbatul i-a dat fără să clipească importante sume de bani pentru niște operații pe care femeia nu le-a făcut niciodată.

Aproape un milion de euro l-a costat pe spaniol dragostea față de româncă. Femeia a profitat din plin de încrederea pe care i-a câștigat-o și l-a determinat, doar cu rugămiți, să-i dea, timp de doi ani, sume fabuloase. Acum este judecată în Cantabria, sub o acuzație inedită, scrie adevarul.ro. Practic, românca este acuzată că ar fi profitat de pe urma bărbatului care s-a îndrăgostit nebuneşte de ea. L-a păcălit şi l-a manipulat astfel încât acesta a ajuns să se și împrumute pentru a face față dorințelor iubitei. Femeia a dispărut când spaniolul a devenit insolvabil pentru bănci și a intrat în faliment.

Românca a dat dovadă de o imaginaţie ieşită din comun. Ea a cerut bani pentru operaţii inventate. Rând pe rând, l-a minţit pe bărbat că are nevoie de bani pentru o intervenţie chirugicală de îndepărtare a uterului, ovarelor, după care i-a cerut bani pentru a-şi reconstrui sânii. Câteva luni mai târziu, ea a găsit un alt motiv: avea nevoie de tratamente de chimioterapie şi radioterapie. Altă dată, a obţinut bani de la el pentru o operaţie de extirpare a unei tumori pe creier, după un presupus accident de maşină, iar ulterior a primit o altă sumă pentru a-şi debloca nişte conturi la o bancă inexistentă din România.   

S-a împrumutat la bănci pentru a-i da bani româncei  

Bărbatul nu stătea pe gânduri când românca îi spunea că are nevoie de bani. El a luat dintr-un cont pe care îl avea la comun cu fratele său, iar când a epuizat toată suma a început să ia credite. I-a cerut, la un moment dat, explicații, iar românca a venit cu o nouă poveste. Femeia „a susţinut că a fost înşelată de avocatul ei în România, de către directorul băncii şi că, din cauza situaţiei de corupţie din ţara ei, trebuia să trimită mai mulţi bani pentru a-şi debloca conturile”, susțin procurorii. Chiar şi aşa, el a continuat să-i dea bani.

Ce pedeapsă riscă   

Femeia a primit de la spaniol, timp de doi ani, sume între 2.000 şi 49.500 de euro, ajungând la un total de 922.000 de euro. Românca a încetat să-l mai caute și a dispărut din viața lui când acesta a devenit insolvabil pentru bănci şi a dat efectiv faliment. Totuși, anchetatorii au aflat că femeia nu și-a făcut nici măcar o operaţie din banii primiţi. Acum, ea este acuzată de înşelăciune în formă continuată, cu circumstanţa agravantă a încălcării încrederii, pentru care se cere o pedeapsă de 7 ani de închisoare, o amendă de 3.600 de euro şi despăgubiri victimei în cuantum de cât l-a înşelat. Pe lângă cei 7 ani de închisoare, românca ar putea fi obligată să plătească şi o amendă de 7.200 de euro, dacă va fi găsită vinovată.  

Citește și: 

O bandă de români a furat 273 de maşini de lux din Spania. Cum acţionau

Criminal român condamnat în Spania la 22 de ani de închisoare, adus în ţară cu un avion militar

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1