Premieră în România: The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens şi Charlotte de Witte la Untold 2020

Ultima actualizare:

PRIMII TREI DJ AI LUMII, DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, MARTIN GARRIX, DAVID GUETTA REVIN LA UNTOLD ALATURI DE: THE SCRIPT, ABOVE AND BEYOND, AFROJACK, ALESSO, DJ SNAKE, STEVE AOKI, LOST FREQURENCIES LIVE, PAUL KALKBRENNER, TALE OF US, CIREZ D, BORGORE, DUB FX, BORGORE, RUDIMENTAL DJ SI NETSKY ALTI 200 DE ARTISTI URMEAZA SA FIE ANUNTATI!

Cea de-a sasea editie a festivalului UNTOLD aduce pe cele 10 scene unii dintre cei mai renumiti artisti internationali ai momentului dar si trupe legendare care s-au reunit si care fac sold out pe marile stadioane ale lumii.

TRUPA LEGENDARĂ PUSSYCAT DOLLS, REUNITA  LA FINALUL ANULUI 2019, VINE LA UNTOLD!

The Pussycat Dolls s-a reunit la sfarsitul anului 2019, dupa noua ani de pauza. Acest moment a generat euforie în toată lumea, mai ales că au anunțat și lansarea unui single de revenire, intitulat "React". De cand s-au reunit, trupa face spectacole sold out cu zeci de mii de fani in doar cateva minute. The Pussycat Dolls au avut 10 piese de Top 40 în UK's Official Singles Chart, două dintre acestea au ajuns NO 1: "Don't Cha" și "Stickwitu", iar în Top 100 Girls Band Singles of the last 25 Years, un clasament întocmit de Official Charts, The Pussycat Dolls sunt prezente cu opt piese. Billboard a inclus trupa în lista celor mai de succes proiecte aparute în anii 2000, fetele reușind și un record de vănzări, 54 de milioane de albume, iar canalul TV, VH1 le-a poziționat pe locul 10 în clasamentul Greatest Women in Music. Toate hiturile lor se vor auzi in vara pe mainstage-ul festivalului UNTOLD.

IGGY AZALEA vine din Australia iar în vara acestui an ajunge pentru prima dată în Romănia. A reușit să atragă atenția întregii lumi, în momentul în care a regizat două dintre videoclip-urile pentru "Pussy" și "Two Times", ajunse virale pe platforma YouTube. Este singura artistă, după trupa bitanică The Beatles care a avut două piese, care simultan au ocupat locul 2, "Problem" (o colaborare cu Ariana Grande) și "Fancy" care a fost NO 1. A urmat "Black Widow" care a avut acelai parcurs de succes. Iggy Azalea a fost recompensată cu două premii American Music Awards, trei Billboard Music Awards, un premiu MTV Video Music, People's Choice Award, avănd și patru nominalizări la Grammy. Canalul de YouTube al artistei a acumulat 2,6 miliarde de vizualizări. 

THE SCRIPT se va afla pentru a doua oară în lineup-ul unui festival din Romănia. După un concert live în 2018 la cea de-a doua ediție Neversea, solistul Daniel O'Donoghue a declarat "Românii ne-au dat fiori pe şira spinării". Fapt pentru care a dorit sa se reintoarca in Romania. Pe Cluj Arena membrii trupei The Script vor cănta piese live precum "The Man Who Can't Be Moved",  "Breakeven", "For the First Time", "Nothing", "Hall of Fame" sau "Superheroes", piese cu care au intrat în clasamentele din întreaga lume.

Au fost recompensați cu cele mai importante premii din industria muzicală și se află printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumărate ori concerte private cu trupa irlandeză.

PRIMII TREI DJ AI LUMII VIN LA UNTOLD!

A 6-a ediție a festivalului UNTOLD va aduce pe scena principala cele mai mari nume din industria EDM, primii trei DJ-ii ai lumii, conform clasamentului DJ Mag 2019: Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix și David Guetta.

De la "Crowd Control", "The Hum" la "High On Life" sau "Tremor" pănă la "Never Be Alone" sau "Titanium", cele mai cunoscute piese de festival vor energiza fanii festivalului de pe Cluj Arena.

DJ SNAKE este dj-ul care a depașit bariere convenționale în materie de muzică și look. Francezul care a debutat în 2013 cu "Bird Machine" și "Turn Down for What", a semnat o colaborare cu Diplo și solista MØ pentru una dintre cele mai bine văndute piese dance, "Lean On”.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net