Premieră în România. Ce cântăreață celebră va concerta anul acesta la noi în țară

ora.jpg

ora
Va concerta în premieră în România
getty

Noul festival pregătit de organizatorii UNTOLD, ce va avea loc la malul mării, aduce pe scenă nume grele ale industriei muzicale internaționale. Printre artiștii de renume care vor concerta la evenimentul Muzical Neversea, se află și celebra cântăreață Rita Ora, care va veni pentru prima dată în România.

Vara aceasta România va fi martora mai multor spectacole și concerte incendiare. Festivalul UNTOLD este un festival de renume, care a prins tinerii, atât din țară, cât și din străinătate, cu muzica și invitații de renume. Organizatorii acestui festival au mai pregătit un eveniment muzical, care se anunță să fie la fel de apreciat și căutat.

Neversea va avea loc între 7 și 9 iulie, la malul mării, iar line-up-ul va include peste 100 de artiști, printre care Dua Lipa, Afrojack, Nicky Romero, KSHMR, Ferry Corsten, Mike Perry, Rudimental și mulți alții. Miercuri, 24 mai, Rita Ora a fost anunțată printre artiștii de renume care vor concerta în cadrul festivalului de muzică de la Constanța, potrivit Unica.

gettyimages-488325878.jpg

rita
Rita Ora va concerta în premieră în România
getty

 

artista va susține un concert în premieră în România și va încinge și mai mult atmosfera călduroasă a verii.

Loading...

Citește și

  • concert

    Vremea capricioasă încă nu ne lasă să ne gândim la zilele caniculare de vară, însă sezonul cald ne rezervă surprize pe care nu ar trebui să le ratezi: concerte în aer liber și festivaluri de film, muzică și teatru de abia așteaptă să-și deschidă porțile. Iată de distracții te așteaptă în această vară!

  • Scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune s-au derulat printre spectatorii Festivalului Untold de la Cluj. Dincolo de atmosfera incendiară creată de trupele de muzică electronică invitate să cânte pe scenă, în public un român a fost ţinta un atac violent din partea unui grup de bărbaţi. Totul a avut loc chiar în faţa agenţilor de pază care au asistat neputincioşi