Premieră pentru turismul românesc: «City Break în Braşov»

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Braşov lansează programul pilot Last minute "City Break în Braşov". Astfel, se pot cumpăra sejururi cu preţuri între 225 lei, pentru două nopţi la două stele, şi 990 lei, pentru patru nopţi la patru stele.

Programul este derulat prin agenţiile de turism membre ale ANAT şi este structurat în două etape 1-6 mai (perioada minivacanţei de 1 mai şi Paşte) şi 10-12 mai, în primul weekend după Paşte, de Duminica Tomii, când are loc Parada Junilor Braşoveni, potrivit Agerpres.

"Testăm în premieră acest produs turistic, la Braşov, şi intenţionăm să extindem apoi oferta la Bucureşti, Sibiu şi Constanţa", a declarat preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România, Corina Martin.

Turiştii pot beneficia de pachete de 2, 3 sau 5 nopţi de cazare, mic dejun inclus, în unităţi clasificate la 2, 3 şi 4 stele. Aceştia beneficiază, totodată, de vouchere care asigură accesul la atracţii culturale şi de petrecere a timpului liber în sistem "1 plus 1 gratis" - o persoană plăteşte bilet, o persoană intră gratuit. Numărul voucherelor este proporţional cu cel al nopţilor de cazare.

Opţional, turiştii pot rezerva şi masa de Paşte din 5 mai 2013, la tariful de 90 lei pentru o persoană.

Lista cu unităţile de cazare şi atracţiile culturale şi de petrecere a timpului liber va fi actualizată zilnic pe site-ul www.brasovtourism.eu.Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1