Pregătiți-vă bonurile din decembrie! Duminică este extragere

Ultima actualizare:

    Vor fi premiate primele 100 de bonuri anunțate
Vor fi premiate primele 100 de bonuri anunțate

Prima loterie fiscală din 2017 va fi organizată duminică. Vor participa toate bonurile fiscale emise în decembrie. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, este publică şi va fi transmisă în direct pe TVR 1.

“După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare”, arată Ministerul Finanţelor.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală  şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragerea din decembrie 2016 au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 420 lei emise pe 14 noiembrie 2016.

O altă extragere, specială, a fost organizată în 31 decembrie, la care au câştigat persoanele care au efectuat cumpărături pe data de 27 aprilie 2016, cu o valoare de 187 lei.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net