Pregătit de o nouă distracţie? Uite unde poţi evada de 1 Mai!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Agenţiile de turism se întrec în oferte pentru minivacanţa de 1 Mai. Preţurile sunt pentru toate buzunarele: de la câteva sute de lei la Călimăneşti-Căciulata, până la 600 de euro în Dubai. Iată ce oferte găseşti în aceste zile la marile agenţii de turism!

“Pentru 1 Mai, turiştii se orientează către destinaţii însorite, cu plajă, precum Turcia, Bulgaria sau Dubai. De asemenea, pentru cei care vor să petreacă minisejurul de 1 Mai într-un decor pitoresc există o varietate de oferte în România, în staţiunile de pe Litoral sau în cele montane”, a precizat pentru Mediafax Daniela Toncu, Head of Leisure Happy Tour. 

40 € în Bulgaria, 600 € în Dubai 

Un pachet de patru nopţi, cazare în hoteluri de patru stele în Bulgaria, costă 60 euro/persoană, adică tot atât cât şi în România. În schimb, o excursie în Turcia, cu avionul, 7 nopţi de cazare la hotel de patru stele, în sistem All-inclusive, costă de la 430 euro/persoană. Pe litoralul grecesc, preţul mediu este de 35 euro/persoană/noapte (Halkidiki şi Thassos), iar în Bulgaria, la Albena şi Nisipurile de Aur, este de 40 de euro. “Pentru 1 mai avem un program la Atena de tip City Break de patru nopţi, care include o cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi cină, dar şi turul panoramic al oraşului Atena cu intrare opţionaăa la Acropole. Bonus oferim asigurarea medicală şi storno Cocktail Travel Protection indiferent de vârstă”, a precizat şi Maria Goicea, director de marketing Cocktail Holidays. Excursia costă 489 euro/persoană şi este inclus biletul de avion. Cine doreşte poate merge şi în Dubai, unde, pentru patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi bilet de avion, preţul porneşte de la 600 euro/persoană. 

simeon stalpnicul png

30 €  pentru o noapte pe Litoral sau la munte 

În România, preţul mediu pe Litoral, în staţiunea Mamaia, este 30 euro/ persoană/noapte, la fel ca la Predeal, Sinaia şi Băile Felix. Reprezentanţii agenţiei Eximtur arată că, pentru 1 Mai, cele mai multe cereri au fost înregistrate pentru Băile Felix, Sinaia şi Călimăneşti-Căciulata, iar ca o noutate în acest an multe cereri au fost pentru Sângeorgiu de Mureş şi Geoagiu Băi, ceea ce confirmă tendinţa ultimilor ani: turiştii caută unităţi cu centre spa pentru petrecerea miniconcediilor. De exemplu, pachetele de trei nopţi la Complexul Balnear Cozia din Călimăneşti-Căciulata cu mic dejun inclus costă 220 lei/persoană, un pachet de trei nopţi la Hotel Iaki, Mamaia, cazare cu demipensiune, costă 300 lei/persoană, cazarea trei nopţi la Hotel Lido, Mamaia, este 375 lei/persoană, iar un pachet de trei nopţi la Hotel Amiral, cazare şi mic dejun, costă 320 lei/persoană. 

Delta Dunării, la mare căutare

Pentru iubitorii de natură, agenţiile au pachete pregătite pentru 1 Mai pentru sejururi de vis în Delta Dunării. Hotel Gulliver Delta Resort 3* îşi aşteaptă turiştii într-un sejur de 4 nopţi cu demipensiune, transport autocar, transfer barcă, piscină şi loc de joacă pentru copii  la preţul de 644 lei/persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net