Poza virală cu Mircea Badea care i-a făcut pe toți să râdă! În ce ipostază a fost surprins

mircea_badea1.jpg

mircea badea
Prezentatorul emisiunii „În gura presei” a reacționat pe Facebook
Foto: Arhiva Click!
Citeste tot despre: 

Mircea Badea are mulți fani, în special când vine vorba de telespectatorii Antenei 3, televiziunea la care lucrează. Totuși, același post de televiziune i-a adus și așa-ziși „dușmani”, oameni care nu îl plac și au lucruri mai puțin bune de spus despre el.

De această dată, criticii lui Mircea Badea au publicat pe Internet o imagine care face cât 1.000 de cuvinte. Poza buclucașă a fost surprinsă în avion, în timp ce prezentatorul TV dormea „într-o poziție nefirească”.

mircea_badea.jpg

mircea badea
Mircea Badea a fost surprins în avion, în timp ce dormea cu gura deschisă
foto: Facebook

 

„Am primit poza de la o prietenă. E chiar el. În avion, azi. Cel mai tare meme va primi un cadou din Suedia. Vreau să îl văd în piață cu voi”, a scris o utilizatoare, pe profilul personal de Facebook, unde a publicat fotografia.

meme_mircea_badea.jpg

meme mircea badea
Internauții au dat frâu liber imaginației, creând imagini amuzante cu Mircea Badea
foto: Facebook/Colaj

 

Postarea a strâns aproape 700 de like-uri și 235 de distribuiri pe rețeaua socială. Însă cele mai multe reacții au fost în rubrica de comentarii, unde internauții și-au lăsat imaginația să zburde, prelucrând imaginea în Photoshop.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • mircea badea tudor chirila atac instagram retele de socializare

  În ultimii doi ani, Tudor Chirilă şi Mircea Badea s-au certat ca la uşa cortului, din diverse motive, dar ultimul le întrece pe toate. Prezentatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 l-a atacat pe antrenorul câştigător de la "Vocea României" pentru felul vestimentar pe care l-a abordat, semn că nici acum cei doi nu au îngropat securea războiului.

 • mircea badea

  Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat a sesizat Curtea Constituțională în ceea ce privește Legea 90/2001, care se referă la interzicerea persoanelor condamnate să fie membri ai Guvernului, lege care îl vizează direct pe Liviu Dragnea. Klaus Iohannis și-a exprimat îngrijorarea cu privire la intențiile lui Victor Ciorbea.

 • gadea badea

  Poezia lui Celentano, momentul final al episodului special din "Las Fierbinți", dedicat Zilei Naționale, a ajuns la inimile a milioane de români. Momentul scris și interpretat de actorul Adrian Văncică a atins suflete, motiv pentru care acesta a și fost copleșit de miile de mesaje de mulțumire pe care le-a primit de la români din țară și de la cei plecați la muncă în străinătate.

 • mircea badea antena3 reactie voturi iohannis

  Marți seară, 6 decembrie, Dacian Cioloș a fost prezent în emisiunea lui Mihai Gâdea, la Antena 3. După mult așteptata confruntare, Mircea Badea a scris pe blogul său că s-a deciz cu cine votează la alegerile din 11 decembrie, atacându-l în același timp și pe primul ministru, pe care îl consideră un „impostor care a ajuns în funcție cocoțându-se pe cadavre”.