Povestea unui îndrăgostit care și-a pierdut iubirea în Colectiv

Ultima actualizare:

    Textul publicat de un internaut, legat de tragedia din Club Colectiv,  a devenit viral pe o rețea de socializareFoto: fanpop.com
Textul publicat de un internaut, legat de tragedia din Club Colectiv, a devenit viral pe o rețea de socializareFoto: fanpop.com

Tragediile scot la iveală povești emoționante, așa stau în general lucrurile. Vineri seară (30 octombrie), au murit 27 de oameni la Club Colectiv, iar duminică dimineață (1 noiembrie) bilanțul a crescut la 29, în timp ce alți peste 140 rămân internați în spitale. Relatarea unui îndrăgostit a ajuns virală pe rețeaua de socializare Facebook.

Un internaut a povestit despre ce a însemnat tragedia din Club Colectiv pentru el, pe blogul său presonal. Fosta lui iubită și-a pierdut viața în urma incendiului, iar el a vrut să îi ofere o poveste nemuritoare, care a fost publicată și pe rețelele de socializare.

„Am scris asta pentru ca Tina să mai trăiască un pic”

„Tina a murit aseară, în incendiul din clubul ăla nenorocit. Prietenul ei, cu care a fost la concert, n-a pățit nimic. Deși nu o mai văzusem de mai bine de 7 ani, am luat întâmplarea foarte personal, pentru că am fost îndrăgostit de Tina. E drept că nu pentru mult timp, dar, odată ce-ai iubit pe cineva fie și un pic, o faci pentru toată viața. Așa că atunci când am aflat, acum câteva ore, am înjurat printre dinți providența, după care m-am îmbătat și am plâns, de tristețe și parcă chiar mai mult de neputință”, a scris internautul.

În următoarele rânduri, bărbatul a relatat povestea de iubire dintre el și Tina, cu momente fericite care acum par amare, după accidentul teribil de la club: „Aveam emoții mari, pentru că eu eram un prost, iar Tina era superbă. Subconștientul meu s-a descurcat de minune să blocheze toate glumele proaste pe care le-am făcut în acea seară, în timp ce încercam, probabil fără succes, să par simpatic și relaxat. Mai țin totuși minte că ne-am plimbat pe Regina Elisabeta, am intrat într-o pizzerie ordinară care există și acum, Tormen, iar eu i-am povestit că acela a fost primul local în care fusesem vreodată, în București. (....) Am condus-o acasă pe jos, iar pe stradă am glumit și-am mângâiat doi câini care-și făceau veacul în rond la Carol. Nu-mi mai amintesc câinii, dar îmi amintesc că ambii căței o adorau, și cred că ăla este momentul precis în care m-am îndrăgostit de ea, pentru că pot rezista la multe, dar nu și la fete frumoase pe care animalele le iubesc. Când am intrat pe strada ei, am fost foarte distrat de faptul că stătea pe strada Speranței. I-am fredonat din Corina Chiriac până când am ajuns în dreptul curții”.

Din păcate, povestea se încheie trist, iar viețile curmate mult prea repede nu se mai întorc: „Nu cred în viață după moarte, nu la modul ăla tradițional, cel puțin, deci nu cred că Tina va citi vreodată asta. Dar cred că Tina va trăi măcar cât mine, pentru că odată ce-ai iubit pe cineva, îl iubești pentru toată viața, iar eu o iubesc. În plus, am scris acest text cu intenția clară de a-l face cât de nemuritor se poate, în orice caz mult mai nemuritor decât mine. Măcar la modul ăsta, sper că Tina va trăi, de fapt, chiar mai mult decât voi reuși eu”.

Textul publicat de către iternaut a devenit viral pe rețeaua de socializare Facebook. A primit peste 19.000 de aprecieri din partea utilizatorilor și a fost distribuit de peste 2.000 de ori, deci, într-un fel, a devenit o poveste nemuritoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net