Povestea soților Bodnariu, lăsați fără copii de norvegieni

Ultima actualizare:

    Cei cinci copii ai soților Bodnariu au fost luați din sânul familiei de autoritățile norvegiene
Cei cinci copii ai soților Bodnariu au fost luați din sânul familiei de autoritățile norvegiene

Mii de români din ţară şi diaspora s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi chiar în cadrul unor proteste de stradă pentru a susţine cauza familiei Bodnariu, o familie mixtă româno-norvegiană ai cărei copii au fost luaţi de Protecţia Copilului din Norvegia. Iată care este povestea familiei Bodnariu, prezentată pas cu pas de adevarul.ro, dar şi ultimul mesaj al celor doi soţi care şi-au petrecut Sărbătorile fără cei cinci copii!

Marius Bodnariu este inginer IT, licenţiat în Ingineria Sistemelor şi Informatică Aplicată la Universitatea Politehnica Bucureşti. Soţia sa, Ruth, este norvegiancă, fiind de profesie asistentă medicală specializată în Pediatrie, la spitalul din oraşul Forde.

Marius a lucrat controlor de trafic aerian la ROMATSA, iar în urmă cu mai bine de 10 ani a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină soţie. Creştină penticostală, la fel ca Marius, Ruth venise în România cu o misiune creştin-umanitară de ajutorare a copiilor străzii din Bucureşti. Aşa s-au cunoscut cei doi şi s-au căsătorit.

Pentru a le putea oferi un viitor mai bun copiilor, cei doi soţi au hotărât să se mute în Norvegia, acolo unde locuiesc şi părinţii lui Ruth. Românul şi-a găsit imediat un job, lucrând ca specialist IT la primăria din Redal, Naustdal.

Stabiliţi într-o zonă superbă, cu o casă frumoasă şi o situaţie materială bună, soţii Bodnariu au dus o viaţă frumoasă, pozele de familie arătând o familie fericită care a reuşit să petreacă împreună cu copiii concedii în diferite locuri, inclusiv în SUA.

În toamna anului trecut, familiei Bodnariu i s-a născut al cincelea copil Ezekiel. Drama lui Marius şi Ruth, avea să înceapă în 16 noiembrie 2015, când Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia a lăsat familia Bodnariu fără cei patru copii mai mari: Eliana (9 ani), Naomi (7 ani), Matei (5 ani) şi Ioan (2 ani).

Copiii familiei Bodnariu au vârste cuprinse între 3 luni și 9 ani
Copiii familiei Bodnariu au vârste cuprinse între 3 luni și 9 ani

Citește continuarea articolului pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net