Povestea incredibilă a magnatului american care se chinuie de 28 de ani să devină tată

Ultima actualizare:

    Alan Mehrez și soția sa, Aileen Rodriguez Foto: Andreea Dancu
Alan Mehrez și soția sa, Aileen Rodriguez Foto: Andreea Dancu

Are 61 de ani și deține un imperiu în cinematografie. Este vorba despre Alan Mehrez, patronul Crossflix, omul care l-a făcut celebru pe Jean- Claude Van Damme. Din păcate, viața lui de familie este una tristă. Iată povestea incredibilă a magnatului american care se chinuie de 28 de ani să devină tată!

Este milionar în dolari, dar cu banii nu a reușit până acum să aibă un copil. Alan Mehrez și soția sa Aileen Rodriguez Mehrez  (45 de ani) sunt împreună de 28 de ani și de atunci visează să devină părinți.

Au încercat pe cale naturală, și-au făcut nenumărate investigații și tratamente, după care au apelat la fertilizare in vitro.

Soția magnatului american a făcut 15 FIV-uri

”Am făcut 14 proceduri în SUA, toate eșuate. Am cheltuit sute de mii de dolari. Dădeam câte 30.000-40.000 de dolari de fiecare dată. A fost foarte scump. În 2014, am aflat de clinica de fertilizare din Atena și de doctorul Konstantinos Pantos și am luat legătura cu el. A fost incredibil, pentru prima dată am rămas însărcinată”, ne-a povestit, cu lacrimi în ochi, Aileen, în timp ce soțul o ținea de mână.

Avea gemeni, dar nu au supraviețuit mult timp în burtica mamei lor. Iar cei doi dau vina pe medicii americani.

”Avem nevoie să mi se administreze estrogen și progesetron ca să pot ține sarcina, dar doctorii m-au refuzat. Eram la camera de gardă, le spuneam că pierd copiii, însă, nu au vrut să mă ajute. Au zis că acolo este America și că nu iau în considerare protocolul european. O asistentă m-a dat afară  și mi-a spus să iau avionul și să mă duc în Bahamas. Până am ajuns acolo, am pierdut sarcina”, spune femeia pe care am întâlnit-o la congresul medical care a avut loc luna aceasta pe insula grecească Kos.

A venit alături de Alan Mehrez tocmai din Miami ca să facă un nou FIV. Sunt încrezători că vor avea parte de o nouă minune și dacă va rămâne însărcinată nu se mai întorc acasă.

”Nasc copiii în Grecia. Acum sunt în mijlocul tratamentului pentru FIVși sunt încrezătoare. Încrederea este importantă”, spune femeia.

Alan Mehrez l-a făcut celebru pe Van Damme

Amândoi sunt modești, politicoși cu toată lumea și extrem de calmi. Nimic nu trădează faptul că Alan Mehrez și soția sa învârt miliarde de dolari.

van damme 1 jpeg

Sunt proprietarii Crossflix, concurența Netflix, care este disponibil în prezent pe site-urile Roku, Apple TV, Amazon Fire, Google TV, Google Play, Google Chromecast și pe Internet la http://www.Crossflix.com.

El este este cel care l-a descoperit și l-a făcut celebru pe Jean- Claude Van Damme, fiind producătorul seriei Bloodsport (Sport Sângeros. Tot Alan a scos pe piață filmele: Sinbad: The Battle of the Dark Knights, The Good Life,  True Vengeance, Savate,  Cyborg 3: The Recycler. Catalogul de filme al lui Mehrez a fost lansat de Lionsgate, Warner Brothers, HBO, Showtime și alte studiouri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net