Povestea imaginii care a devenit virală pe Internet. Un copil a oferit o adevărată lecție de viață

Ultima actualizare:

    Imaginea a fost distribuită de aproape 9.000 de oameniFoto: Facebook Vasile Popan
Imaginea a fost distribuită de aproape 9.000 de oameniFoto: Facebook Vasile Popan

O imagine cu un copil care așteaptă descumpănit în spatele unei mașini face valuri zilele acestea pe rețelele sociale. Deși la prima vedere ar putea părea că în spatele pozei există o poveste tristă, ea ascunde de fapt un gest de o mărinimie și o sinceritate care au uimit internauții.

Totul a plecat din momentul în care puștiul din imagine a lovit cu trotineta partea din spate a unei mașini ce aparține vărului celui care a povestit întâmplarea. Înturcât a crezut că din cauza lui unul dintre stopurile autoturismului s-a spart, băiatul s-a așezat pe trotuar, cu trotineta lângă el și cu mai multe bancnote în mână. Aștepta să vină proprietarul pentru a-și prezenta scuzele și pentru a-i oferi toți banii lui, în speranța că-l va ierta și că își va putea acoperi paguba.

simeon stalpnicul png

„Aştepta cuminte, iar în mânuţa lui erau 120 lei şi mai avea câteva monede a câte 10 bani şi 50 bani. Voia să işi dea toţi banii, nu să fugă, la fel ca adulţii care lovesc o maşină şi mai au permis de conducere! Vreau să vă spun că acel stop era spart deja şi necesita schimbat de către mine, dar acest copil nu a plecat fără să îşi plătească greşeala făcută. Verişorul meu l-a ridicat de jos şi i-a mulţumit cu lacrimi în ochi pentru lecţia acordată de un copil unui adult şi, bineînţeles, bănuţii au rămas la copilaş. Sunt convins că aceşti bănuţi au fost economisiţi pentru a putea cumpăra ceva din ei pentru că este un copil”, a scris Vasile Popan pe contul lui de Facebook, care a accentuat și faptul că băiețelul este etnic maghiar, în ideea de a se stopa discriminarea de orice fel.

Dorința autorului mesajului a fost de a-l găsi pe băiat și a-l răsplăti pentru gestul lui sincer. Imaginea a primit mii de mesaje, reacții și distribuiri pe rețelele sociale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net