Povestea care a făcut furori pe internet: poliţistul care ţine de mână un copil pierdut în parc

copil.jpg

copil, politist local
Fotografia - simbol care i-a emoţionat pe mii de români
Foto: Facebook / Fabrica de tatici

O fotografie în care un poliţist local din Braşov care a bătut parcul în lung şi-n lat de mână cu un puşti care se rătăcise i-a impresionat pe internauţii români. Imaginea postată pe Facebook a strâns peste 2.600 de like-uri şi a fost distribuită de peste 300 de ori, semn că a stârnit multă emoţie.

Băieţelul ştia de la părinţi că poliţistul e prietenul copiilor, aşa că, după ce s-a pierdut în parc, s-a lăsat fără teamă pe mâna agentului Raul Ruşcă. Împreună, poliţistul şi copilul au străbătut parcul ca să-i găsească pe părinţii îngrijoraţi.
Mama puştiului a povestit că a umblat cu sufletul la gură prin tot Braşovul ca să dea de urma puiului ei. Cel mic fusese lăsat de mamă în grija unui prieten de familie, care l-a scăpat însă din ochi.

“Mi s-a luat o piatră de pe inimă”

„Nu mă gândeam că îl pierde pe drum. Eu l-am căutat pe Republicii, dar şi în parc”, îşi aminteşte mama copilului. “Lângă Primăria Braşov m-am întâlnit cu agentul Raul Puşcă, de la Poliţia Locală. El mi-a zis că a găsit copilul şi că l-a condus personal la noi acasă. Mi s-a luat o piatră de pe inimă! Nici nu ştiţi cât de îngrijorată am fost”, s-a destăinuit femeia.

“Puştiul era ochi şi urechi”

Întreaga poveste a fost surprinsă de un blogger într-o fotografie-simbol, care a şi postat-o pe pagina sa de Facebook, “Fabrica de tătici”. Fotografia a fost însoţită de următorul text: „Am făcut această poză acum o săptămână în Parcul Central din Braşov. Copilul îşi pierduse părinţii, iar domnul poliţist îl ajuta să-i găsească. Nu am văzut urmă de panică pe faţa băieţelului, iar acest lucru se datorează în mare parte poliţistului. Puştiul era ochi şi urechi, în timp ce domnul în uniformă îi povestea ceva. Dacă nu ştiam că s-a pierdut, m-aş fi gândit că e tatăl împreună cu copilul său. Tot respectul pentru acest poliţist şi pentru toţi ceilalţi care îşi poartă cu demnitate uniforma şi ne fac viaţa mai sigură.”

 

Loading...

Citește și

  • “Îţi dau de te julesc!”, “Du-te-n puii mei!”, “Bă, eşti prost?”. Sunt doar câteva dintre expresiile “adoptate” de limbajul colectiv după ce mai întâi au fost rostite la televizor. Click! îţi arată care sunt cele mai cunoscute ticuri verbale ale românilor!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1