Povestea copilei din Cernavodă care a ajuns să se prostitueze într-un bordel din Elveția

maya.jpg

maya
Maya a lucrat 8 luni într-un bordel din Elveția
Foto: captură video

Problema traficului de minore este la cote alarmante în România. Chiar dacă evoluția societății ar trebui să ducă la stoparea acestui fenomen, în zonele slab dezvoltate și în care nivelul de cultură a maselor este unul inferior, multe fete ajung să se prostitueze în bordelurile sau pe străzile din Europa. Mai mult, văd acest lucru ca pe singura oportunitate de a ieși din sărăcie.

Un astfel de exemplu este Maya, o fată din Cernavodă. Povestea ei a ajuns subiectul unui reportaj al celor de la The Guardian. Jurnaliștii britanici au urmărit parcursul ei în decursul mai multor luni, chiar aproape un an. Prima lor întâlnire s-a produs când adolescenta avea 17 ani și trăia încă în orașul natal. Ea le-a povestit atunci despre traiul greu și despre cum a ajuns ca la o vârstă atât de fragedă să aibă un copil și să trăiască sub dominația iubitului său.

"E greu să fii fată. Toți pun ochii pe tine și băieții se uită la noi și ne văd de parcă am fi o bancă cu bani. Când l-am cunoscut pe acest băiat, se dădea ca și cum era căzut din cer, se dădea altfel decât ceilalți. Am făcut un copil cu el, pe Ana-Maria, și m-am mutat la mama lui acasă. După o săptămână, m-a luat să mergem la muncă în Constanța, la un salon de masaj. A zis că e un salon cu masaj de relaxare. Acolo nu se făcea doar masajul. Întrețineai relații sexuale cu diferite persoane. A fost foarte, foarte greu", și-a început Maya povestea.

Așa a luat contact cu o lume în care nimeni nu ar trebui să se învârtă, cu atât mai puțin o minoră. Când s-a întors acasă, demoralizată și scârbită, a mers la poliție, unde i s-a spus că ei nu-i pot face nimic, că ea și-a ales bărbatul și că poate să-l părăsească dacă vrea, numai că fetița va rămâne la el. A plecat și și-a lăsat copilul, iar fostul iubit nu o lăsa să-și vadă fetița.

 

La scurt timp după ce a făcut 18 ani, Maya a fost îmbrobodită de fostul iubit, s-a împăcat cu el și a plecat în Elevția, unde a ajuns să muncească într-un bordel. A lucrat acolo 8 luni, s-a întors de Paște pentru a-și vizita fiica și frații, dar s-a întors în Elveția pentru a se prostitua. Își dorește să strângă bani pentru a cumpăra o casă. Vede prostituția ca pe singura opțiune de a avea banii pe care și-i dorește. Cea mai veche meserie din lume este legală în Elveția.  

 

Loading...

Citește și

 • bordel bangladesh

  Bangladesh este una din puținele țări musulmane în care prostituția este legală. Fotografa Sandra Hoyn a petrecut mai mult timp în cel mai vechi bordel din țară și a stat de vorbă cu prostituatele. O clădire înconjurată de ziduri groase de doi metri, ”Lucrătoare” care s-au născut aici și nu știu ce înseamnă să duci o altfel de viață, sau femei care și-au găsit aici refugiu după o viață marcată de violențe din partea soților.

 • bordel handicapati sex gratis

  Nebunie maximă la bordelul din oraşul Carson, Nevada! Fetele au luat maşina firmei, special adaptată persoanelor cu dizabilităţi şi au început să-i strângă de pe străzi, din magazine şi baruri pe bărbaţii cu dizabilităţi care aveau chef de “una mică” la bordel.

 • bordel, patron, fete, elvetia

  Prostituţia este cea mai veche meserie din lume, iar în ţări precum Elveţia ea este absolut legală. Astfel că lui Tony nu i-a fost greu să îşi deschidă un bordel în Zürich. A intrat în branşă în urmă cu aproape nouă ani, iar azi localul său a devenit unul dintre cele mai căutate. Atât de clienţi, cât şi de fetele care vor să practice prostituţia în condiţii legale.

 • Incredibil! Medicii de la ambulanţă au încremenit după ce au intervenit la un bordel din Guangzhou. Au găsit un bătrânel de 73 de ani decedat şi prostituata care îl satisfăcea prinsă de sexul lui şi ţipând din toţi rărunchii.

 • Super ofertă! Când a anunţat la începutul lunii că oferă austriecilor nemulţumiţi de taxe sex gratis şi băutură din partea casei la bordelul lui din Salzburg, patronul Hermann Mueller nu ştia în ce se bagă. În doar o săptămână, peste 10.000 de bărbaţi au luat cu asalt localul.

 • bordel sex gratis austria

  Un bordel din Austria are o ofertă specială pentru această vară: sex gratuit timp de 8 săptămâni. „Ședința” durează 15 minute, iar clienții s-au strâns cu sutele la ușa bordelului Pascha. Patronul a spus că localul nu face față atâtor bărbați care stau la o coadă imensă și că trebuie să-I refuse pe mulți dintre ei.