Potul de 2 milioane de euro de la Loto merge la Iași

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Norocul i-a surâs unui ieșean în acest weekend. În urma extragerii 6 din 49 de duminică seară, un jucător din municipiul Iași a ghicit cele șase numere extrase din urnă. El s-a ales cu două milioane de euro, sumă care va fi impozitată cu 25%.

Primul câștig la categoria I a extragerii 6 din 49 din acest an merge la Iași. Un jucător din această localitate, care a jucat un bilet la agenția 22042, a reușit să ghicească toate cele șase numere extrase. 5, 14, 30, 34, 22, 18 sunt cele șase norocoase de duminică, numere pe care le va ține minte toată viața. Marele premiu a ajuns la valoarea de două milioane de euro (9,3 milioane de lei), însă câștigul va fi impozitat cu 25% și cu o sumă fixă de 61.187,5 lei. Biletul norocos a fost completat cu trei variante simple și a costat 14,5 lei.


    Agenția loto câștigătoare e situată pe Șoseaua Păcurari nr. 5, bloc 540
Agenția loto câștigătoare e situată pe Șoseaua Păcurari nr. 5, bloc 540

Acesta este primul câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câștigat în data de 03.12.2017 și a fost în valoare de 6.372.850,87 lei. Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile de la data tragerii pentru a-și revendica premiul.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net