Poteraş schimbă firma de deszăpezire

Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, e foc şi pară pe firma de salubizare din sector. Edilul s-a declarat nemulţumit de modul în care au fost deszăpezite străzile din sector, drept pentru care instituţia pe care o conduce va organiza o licitaţie pentru desemnarea altui operator privat.

Direcţia de Investiţii din cadrul Primăriei sectorului 6 va elabora, în cel mai scurt timp posibil, un amplu caiet de sarcini care să cuprindă toate cerinţele necesare unei activităţi de salubrizare şi deszăpezire la standarde ridicate. Nemulţumirea edilului vine după ce la comandamentele de iarnă, primarul general Sorin Oprescu a declarat că în sectorul 6 intervenţia la deszăpezire a fost sub aşteptări. La şedinţa de miercuri, care a avut loc la sediul Municipalităţii, primarul general a primit un raport din care reieşea că la primele ore ale dimineţii „la nivelul întregului sector 6, circulaţia rutieră era îngreunată”.

Firma Urban asigură serviciile de salubrizare şi deszăpezire în sectorul 6 din 1999. Chiar dacă înţelegerea cu autorităţile locale va fi întreruptă, legea nu interzice firmei Urban să participe la noua licitaţie care va fi organizată. 

Loading...