Portretul profesorului acuzat că şi-a ucis iubita acum 18 ani. ”Este excesiv de critic”

Ultima actualizare:

    Dan Păcurariu are 55 de ani și de 20 de ani predă la Universitatea Hyperion
Dan Păcurariu are 55 de ani și de 20 de ani predă la Universitatea Hyperion

Și-a ucis cu sânge rece iubita care-i fusese studentă, dar și-a continuat nestingherit viaţa, timp de 18 ani. Colegii îl descriu pe Dan Păcurariu ca pe un tip exigent, fără prieteni, care nu se poate integra într-un colectiv.

18 ani a stat liniștit, și-a continuat mersul firesc al vieții. Nu s-a mutat și nici nu și-a schimbat locul de muncă.

Reporterii „Adevărul” au stat de vorbă ieri, imediat după reținerea lui, cu colegii acestuia. Mulți îl știu de 20 de ani.

Veteran al Universității Hyperion, Păcurariu este descris de colegi fie drept „un băiat extraordinar”, fie drept „un spirit extrem de critic, care şi-a făcut mulţi duşmani”.

Conducerea universităţii confirmă că au existat numeroase plângeri la adresa sa, ba chiar şi informaţii privind relaţii nepotrivite cu studente, însă fără a se confirma cu dovezi concrete. „Nu avea prieteni. Din cauza aceasta a şi rămas aici. Cinstit vorbind, eu nu prea îl cred în stare să se integreze în alt colectiv decât acesta. Iar colectivul de aici îl susţinea pentru că avem nevoie de oameni cu operă ştiinţifică puternică. Asta ne dă numele, până la urmă. Domn`le, strângem din dinţi, ăsta este, are teancul de lucrări, e bun, punctaj, renume. Din cauza felului său excesiv de critic nu s-ar fi putut integra în altă parte şi de asta a rămas aici”, spune profesorul universitar doctor Sever Spânulescu, rectorul Universităţii Hyperion.

Spânulescu a lucrat la Hyperion în perioada în care s-ar fi petrecut crima şi îl cunoaşte de atunci pe profesorul acuzat, care predă Istoria Artelor.

Citește pe adevarul.ro întrega poveste care pare ruptă dintr-o peliculă de film și vezi aici cu arăta Mihaela Fulga, femeia ucisă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net