Popa a ucis cu cordonul de la fierul de călcat. Click! vă prezintă filmul teribilei crime de la Mamaia

Ultima actualizare:

A creştinat copii, a cununat şi a spovedit zeci de persoane. Localnicii din comuna Galaţii Bistriţei, judeţul Bistriţa-Năsăud, au rămas uluiţi când au aflat că fostul lor preot a ucis o fată de 15 ani.

Laurenţiu Constantin Aspru mersese în Constanţa, la 645 de km de casă,  pentru sex cu o minoră de 15 ani, cunoscută pe un site de matrimoniale. S-a întâmplat în Vinerea Mare. Ramona, fata ucisă, avea 15 ani şi practica prostituţia. Fostul preot a ştiut de la început, dar credea că minora avea 20 de ani.

S-a întâlnit cu adolescenta într-un apartament din nordul staţiunii Mamaia, vineri seară. Au făcut sex, dar sâmbătă dimineaţă, fata i-a cerut bani în plus pentru că stătuse mai mult decât negociaseră. În plus, spune bărbatul, fata îl ameninţase că, dacă nu îi dă mai mulţi bani, va reclama că a făcut sex cu o minoră. Asta l-a scos din minţi pe fostul preot.

Victima avea 15 ani
Victima avea 15 ani

”Am luat-o pur şi simplu în braţe şi am strâns-o la piept. Nu a opus rezistenţă. Mâinile mi-au ajuns de pe spatele ei pe gâtul ei şi am strâns-o până când a leşinat. Am întins-o pe pat, apoi am luat un cablu electric de la un fier de călcat, l-am înfăşurat de patru ori în jurul gâtului fetei şi am sugrumat-o”, le-a spus preotul anchetatorilor, potrivit reporterntv.ro. A băut mai multe pahare de alcool, iar la ora 8.30 a sunat la 112 unde a spus ce făcuse. A ieşit din bloc şi a stat în maşina parcată la malul mării, până a fost depistat de anchetatori. Întrebat de ce a bătut atâta drum  ca să ucidă, Laurenţiu Constantin Aspru a spus că a vrut să fie cât mai departe, unde nu-l cunoştea nimeni. Ieri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Click! SPUNE:

Laurenţiu Constantin Aspru, de 37 ani, a fost preot până în luna ianuarie a acestui an. Parohia la care a slujit în ultimii patru ani este în comuna Galaţii Bistriţei, din judeţul Bistriţa Năsăud. Omul este căsătorit şi are doi copii minori, unul de 12 ani, celălalt de 15 ani, scrie reporterntv.ro. În prezent, este în divorţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net