Ponturi de weekend! Târg de nunţi, stand-up şi zeci de concerte

Ultima actualizare:
Târgul de nunţi are loc în weekend la Palatul Parlamentului
Târgul de nunţi are loc în weekend la Palatul Parlamentului

Nu te-ai hotărât ce faci weekend-ul ăsta? Îţi dăm noi câteva idei. Îndrăgostiţii pot da o fugă la Palatul Parlamentului unde are loc cel mai important târg de nunţi, Mariage Fest. Pentru o porţie zdravănă de râs, Costel te aşteaptă la Sala Palatului, iar petrecăreţii au concerte în cluburile şi pub-urile din Capitală.

Seară grecească şi teatru pentru copii la Berăria H

Distracţia poate începe din seara asta! La Berăria H, petrecăreţii au „Joia de ieşeală”. Pe lângă bucatele delicioase şi muzica bună, clienţii care vin cu taxiul primesc bere de contravaloarea bonului în limita a 70 de lei. Mâine petreci pe ritmuri greceşti, iar show-ul începe la 22.45. Pe scenă urcă din nou Acropolis Band, formația care duce distracția la nivelul Acropolelor Atenei. Biletele costă 30 de lei în faţa scenei cu loc la masă şi 20 de lei cu accesc general la loc la masă. Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet. Sâmbătă, prichindeii sunt aşteptaţi la piesa de teatru “Alice în Ţara Minunilor”. Intrarea este liberă, iar ora începerii spectacolului este 12.30. Rezervări se fac la numărul o725 345 345.

Râzi cu Costel la Sala Palatului

Costel promite un show de neuitat
Costel promite un show de neuitat

Constantin Bojog, Costel pentru public, este unul dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up din ţară. Comediantul a reuşit performanţa de a umple ochi Sala Palatului. Show-ul de mâine începe la ora 20.00, iar Costel îi are ca invitaţi pe Sorin Pârcalab, Mincu și Cristi Popesco într-o reîntâlnire a “băieților duri ai comediei”.

“Mulțumesc tuturor celor care au cumpărat bilete. Vă promit un show nou care o să fie ca o haină veche, o să rupă,” a declarat Costel.

Costel se află în aceste zile într-un turneu prin țară, așa că pentru cei care nu au mai găsit bilete la Sala Palatului, mai sunt șanse când comediantul va ajunge și în orașele de pe lângă București.

Târg de nunţi la Palatul Parlamentului


    Târgul de nunţi are loc în weekend la Palatul Parlamentului
Târgul de nunţi are loc în weekend la Palatul Parlamentului

Ai planuri de măritiş? Atunci eşti aşteptat la târgul de nunţi care se deschide mâine, 9 noiembrie, la Palatul Parlamentului. La “Mariage Fest” o să găsiţi pe lângă bijuterii, fotografi, artişti sau locaţii şi rochii de mireasă la preţuri imbatabile. Târgul este deschis de mâine (12.00-19.00) , sâmbătă (10.00-19.00 ) şi duminică (10.00-18.00). Intrarea costă 25 de lei.

Unde te distrezi în ţară

Piteşti. Vineri, 9 noiembrie – concert Bosquito în Club Hush. Biletele au următoarele preţuri Cat A (parter) – 70 de lei şi Cat B (etaj) – 60 de lei

Braşov. Sâmbătă, 10 noiembrie – concert The Motans la Kruhnen Musik Halle. Biletele costă 45 de lei

Craiova. Vineri, 9 noiembrie – concert Mihai Mărgineanu în Café Teatru Play. Biletele costă 100 de lei.

Cluj. Vineri, 9 noiembrie – concert Omul cu şobolani la Form Space Club. Intrarea costă 30 de lei.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net