Ponta a plagiat o scenă dintr-un serial celebru la dezbatere?

Ultima actualizare:

    Klaus Iohannis şi Victor Ponta
Klaus Iohannis şi Victor Ponta

Marţi seară, a avut loc prima dezbatere dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, cei doi candidaţi la prezidenţiale.

Un moment care a atras atenţia a fost cel în care Ponta i-a cerut lui Iohannis să îi ceară scuze soţiei sale, Daciana Sârbu. 

"Soţia mea e în platou. Ăsta e ziarul dvs. de promovare - ACL, România lucrului bine făcut... «Ponta şi Daciana au comis falsuri prin omisiune». Mi-aţi depus plângere penală împotriva soţiei. Pot să vă rog să-i cereţi scuze soţiei mele? Că nu are nicio vină", a spus Ponta la un moment dat.Iohannis nu a vfrut să răspundă cererii candidatului PSD, aşa că Ponta a insistat: "Puteţi să cereţi scuze soţiei mele?".

În acel moment, Iohannis i-a răspuns: "Imediat ce vă cereţi scuze în numele echipei dvs. că m-aţi făcut vânzător de copii şi traficant de organe, că nu sunt un bun român... imediat îmi voi cere şi eu scuze pentru afirmaţiile din gazetă".Politologul Antonio Momoc a comentat, pe Facebook, că Ponta a apelat la un truc şi a copiat o scenă din serialul "House of Cards", cu Kevin Spacey. Momoc a subliniat că Iohannis a părut nepregătit pe lângă contracandidatul său. 

"Ponta a plagiat scena din House of Cards în care îi solicită oponentului să îi ceară scuze soţiei pentru o falsă problemă. În film, congresmenul care a apelat la truc a pierdut dezbaterea pentru că oponentul a replicat că nu e moral să îşi folosească soţia. Iohannis nu a văzut serialul şi şi-a cerut scuze. În film se confruntau doi politicieni. În seara asta s-au confruntat un politician uns cu toate alifiile, gata să-şi folosească soţia pentru a câştiga şi un primar cu discurs de administrator, presărat cu prea puţine atacuri. Chiar dacă a plagiat lovitura, Ponta a dat impresia că s-a pregatit mai bine pentru dezbatere“, a spus Momoc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net